Radio Simplu

Cine e sora lui Carmen de la Sălciua? Și Daniela se lansează în muzică: vor cânta o piesă împreună

GALERIE FOTO (2)

Carmen de la Sălciua își lansează sora mai mica, Daniela, în muzică și vor lansa cât de curând prima lor piesa împreună. Aceasta se va bucura de tot sprijinul surorii sale celebre!

Mulți știu că îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere are o soră mai mică. Aceasta se numește Daniela Racolța (26 de ani), este frumoasă de pică şi la fel de talentata ca și celebra cântăreață, dar nu la fel de cunoscută. Daniela a terminat liceul de muzica din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni o cântăreață de succes.

Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua, cântă foarte bine, deși nu profesează în domeniu, iar în scurt timp va lansa prima ei piesă alături de sora ei mai mare. Dacă până de curând doar apropiații știau acest secret, Carmen l-a dezvăluit tuturor cu un audio extraordinar în care Daniela cântă o piesă de la Elena Gheorghe, „Ecou”. „Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi!”, a scris în urmă cu câteva luni Carmen de la Sălciua, pe Facebook.

Internauții au fost cuceriți de felul în care cântă sora artistei și le-au îndemnat să facă o piesă împreună, iar dorința lor se va îndeplini cât de curând: „Am convins-o deja! Si voi ați contribuit! Voi scoate o melodie cu sora mea chiar luna asta! Ea se întoarce din Germania și vom merge împreună să înregistrăm!”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua, pe o rețea de socializare.

Sora lui Carmen de la Sălciua, primele declarații despre lansarea în muzică
„Într-adevăr o sa scoatem o melodie împreuna cât de curând, dar încă nu știu despre ce este vorba, sora mea pregătește totul, ea știe mai bine ce ni s-ar potrivii pentru amândouă, dar am încredere că o să iasă ceva frumos! Mă las pe mâna ei, la fel cum m-am lăsat convinsă să încep ușor ușor în cariera muzicală! Ea a colaborat mult la convingerea mea și cred că
este păcat de școala care am făcut-o să nu continui să fac asta! Nu este doar un moft, este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, doar că am făcut o lungă pauză să mă gândesc mai bine dacă asta este cu adevărat ce trebuie să fac! Eu tind să cred ca va fii un început bun colaborarea cu sora mea!!!”, a declarat Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua, în exclusivitate pentru HeyNews.ro.

Daniela, despre relația cu Carmen de la Sălciua: „Încă de când eram mici am fost foarte unite”
Daniela Racolța a vorbit deespre relație pe care o are cu sora ei, celebra Carmen de la Sălciua: „Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, ne-a povestit Daniela.

Daniela este mereu alături de cântăreaţă şi o susţine în cele mai complicate momente. Mai mult, se bucura enorm pentru succesul si evoluția ei. „Cât despre cariera ei muzicală eu și familia noastră cred ca ii știm cel mai bine începuturile ei și munca din spatele succesului ei de acum, pentru ca da a fost multă munca, dar când faci totul cu plăcere toate vin de la sine ceea ce sa intamplat și in cazul ei! Dumnezeu ia ajutat foarte mult … și doar Dumnezeu!!!

Eu am susținut-o întodeauna in toate situațiile, si dacă a avut o problema de orice fel am sfătuit-o cum am știut eu mai bine și cred ca de multe ori mi-a ascultat sfaturile și a procedat foarte bine, pentru ca in viața cele mai sincere sfaturi le poți primii doar de la familie! Niciodată familia nu îți vrea răul!

Ma bucur enorm pentru succesul si evoluția ei și toate întâmplările bune sau mai puțin bune din viața ei o sa ii ajute in viată si in evoluția ei ca om și ca artist de ce nu?! Când tu ești cu Dumnezeu și El este cu tine!

Noi ne susținem una pe cealaltă in orice situație și vorbim destul de des, poate trece o zi și nu vorbim asta din cauza programului ei încărcat sau al meu, dar cu siguranța ne revansam după cu o conversație de ore întregi, dar cred ca nu orele vorbite non-stop la telefon contează cu adevărat ci faptul sa știi ca in lumea asta ai o sora pe care te poți baza indiferent de ora la care suni și situațiile in care te aflii!”, ne-a declarat Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua.