Radio Simplu

Cine a fost iubitul Laviniei Pîrva, înainte ca bruneta să devină soția lui Ștefan Bănică Jr. Toate femeile fugeau de el de frică

Proaspăta mămică, Lavinia Pîrva, după ce a reușit să scpae de kilogramele în plus din perioada sarcinii, se pare că acum a reușit să redevină bomba sexy cu care se obișuiseră fanii ei. Dar sunt lucruri din trecutul acesteia despre care, poate, aceștia știu foarte puține lucruri.

Cine a fost iubitul Laviniei Pîrva, înainte ca bruneta să devină soția lui Ștefan Bănică Jr
Înainte de a deveni doamna Bănică Jr., Lavinia, originară din Timișoara, a avut o viață, aproape la fel defrumoasă, și în perioada în care nu auzise nimeni de ea. Pe plaiuri timișorene, au declarat surse din anturajul artistei, Lavinia Pârva ar fi avut o relație cu un personaj despre care artista nu prea a vorbit în presă. Misteriosul personaj ar fi fost un om de afaceri de succes din Timișoara, aceleași surse declarând că că erau la câțiva pași de a consolida relația de iubire într-o căsătorie.

Toate femeile fugeau de el de frică
Se pare că afaceristul era recunoscut ca un tip violent și că, în afară de Lavinia, restul domnișoarelor fugeau de el.

”Majoritatea femeilor aveau frica de el, e un tip mai dur. Dar cat Lavinia a fost iubita lui, de ea nu se atingea alt barbat, si asta de frica lui. S-au iubit mult. El si-a refacut viata, si-a intemeiat o familie. Are si copii chiar. Se ocupa cu afaceri, e cunoscut in Timisoara. Cu Lavinia a rupt legatura de cand s-a casatorit”, sustin surse din anturajul Laviniei.

Lavinia a încetat relația cu afaceristul timișorean atunci când a decis că este momentul pentru altceva, și se axase pe cariera ei în muzică, mutându-se la București. Acum, la Timișoara, artista se duce mai rar, în vizită la părinți.