Radio Simplu

Cine a câștigat America Express 2023. Irina Fodor face marele anunț despre câștigători. Update

Cine a luat trofeul de la America Express 2023. Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro.

Ultimul cufăr a ajuns la Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu
Ultimul cufăr a ajuns la Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. „V-ați descurcat senzațional și ați condus foarte multă vreme, chiar și cursa de astăzi”, le-a spus Irina Fodor celor doi concurenți de pe Drumul Aurului.

acum 9 ore
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în finală!
Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt prima echipă care intră în marea finală de la America Express 2023! „Vai, nu cred, un album cu poze”, a fost prima reacție a fostei soții a lui Traian Spak.

acum 9 ore
Cine a fost eliminat de pe Drumul Aurului?
„Mă simt la capătul drumului cumva și eu. Mi se pare că a meritat, mi se pare o altă lume pe care trebuia să o descoperim cu toții și să o înțelegem”, a declarat prezentatoarea de la America Express 2023.

Irina Fodor a precizat că artistele din trupa Andre nu au niciun cufăr, fiind primele fete în finală după multe sezoane. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt cei eliminați de pe Drumul Aurului, aventura lor se încheie!

acum 9 ore
Participanții, în dilemă la America Express
Concurenții trebuie să transporte un castron plin cu fructe pe cap, ținut doar cu o mână, însă misiunea nu este una deloc ușoară. Echilibrul e foarte important pentru echipele rămase în competiția de pe Drumul Aurului.

acum 10 ore
Supa afrodisiacă își face efectul?
Concurenții trebuie să vadă dacă supa afrodisiacă pe care au consumat-o își face efectul. Ei trebuie să se sărute și să facă fotografii pentru a le arăta Irinei Fodor. Primii care trec de această probă sunt Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu.

acum 10 ore
A doua cutie a fost dată
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor. A doua cutie a fost oferită de prezentatoarea show-ului echipei formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea pentru că au fost ultimii în cursă.

acum 10 ore
De la înghețată la transport de… dovleci
Echipele de la America Express au de transportat mai departe 17 dovleci pe care trebuie să-i ducă în cea mai mare siguranță la destinație.

acum 11 ore
Misiunile de la America Express, tot mai grele
Al doilea punct de pe hartă este atins de Andreea Bălan și Andreea Antonescu care ajung primele la școală cu înghețata copiilor. Pe doi s-au clasat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, în timp ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt în continuare pe drum, surprinși de ploaie exact ca-n una dintre misiunile din Mexic.

acum 11 ore
Drumul cu paola în America Express
Concurenții trebuie să se deplaseze cu o paola (o tricicletă care face orașul Calamar faimos în toată Columbia) pentru a prelua de la școală 2 copii. Participanții de la America Express trebuie să le ducă acestora câte o înghețată.

De asemenea, echipele de pe Drumul Aurului au trebuit să găsească persoana de la care trebuie să ia acest vehicul și căruia trebuie să-i ofere două dintre cele 6 delicatese în schimbul unei hărți extrem de importante.

acum 11 ore
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, primele în cursă
Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt primele care pleacă în cursa pentru ultima eliminare de la America Express 2023. Ultimii sunt Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Concurenții trebuie să ajungă în Calamar.

acum 11 ore
Proba cu ou de pe Drumul Aurului
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost primii concurenți care au reușit să treacă cu brio proba cu oul, pe locul doi clasându-se Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Din păcate, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să o ia de la capăt de mai multe ori.

acum 11 ore
Cursa pentru eliminare continuă!
Cursa pentru eliminare continuă la America Express! Cele trei echipe trebuie să pregătească câte 6 delicatese specifice zonei în care au ajuns, iar pentru asta sunt nevoiți să aducă câte un ou frunte-n frunte fără a-l scăpa.

Coordonarea este punctul cheie pe care îl testează participanții de pe Drumului Aurului prin slalom, pe sub o sfoară și printre cauciucuri. Ulterior, candidații plece în misiune cu deserturile gătite.

Cine a câștigat reality show-ul de la Antena 1, produs de Mona Segall. Soția lui Răzvan Fodor face marele anunț despre câștigătorii sezonului 5, la finalul unei competiții care s-a desfășurat pe un traseu de peste 7.000 de kilometri.

Cine a luat trofeul de la America Express 2023. Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro
Cine a luat trofeul de la America Express 2023? Aceasta este întrebarea la care Irina Fodor le va răspunde telespectatorilor peste foarte puțin timp. Moderatoarea de la Antena 1 va dezvălui curând ce echipă a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Peste câteva ore va avea loc ultima eliminare de pe Drumul Aurului în care au mai rămas doar trei echipe. Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru s-au ales cu un cufăr și sunt cu un pas mai aproape de a ieși din competiție.

Cei doi îndrăgostiți au terminat cursa pe ultimul loc, însă tensiunile vor atinge cote maxime pentru că au mai rămas două cutii în emisiune. Verdictul final și deschiderea cuferelor se va desfășura miercuri, 22 martie, de la ora 20:30.