Radio Simplu

Cea mai bună rețetă de chifteluțe. Invitații vor mai vrea o porție

Această rețetă de chiftele este, cu siguranță, cea mai bună pe care ai încercat-o vreodată! Fragede, cu o crustă crocantă și un gust demențial, aceste chifteluțe îți vor cuceri invitații de fiecar dată când le vei face.

Cea mai bună rețetă de chiftele

De ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă: 1/4 kg carne , 50 g pâine, 50 g ceapă, 3-4 căței de usturoi, 1 ou, piper, sare, o legătură de pătrunjel sau mărar, ulei.

În ceea ce privește carnea, puteți folosi orice fel vă place. Fie că este de pui, porc sau vită, oricare tip se potrivește perfect acestei rețete.

Mai întâi, trebuie să treceți carnea de două ori prin mașina de tocat. La fel s eface și cu pâinea înmuiată și cu ceapa călită.

După ce acest amestec este bine mărunțit, se pot adăuga și restul de ingredient, adică oul, piperul, sarea și usturoiul, care trebuie tocat mărunt.

Apoi, trebuie să formați bilele de carne din acest amestec. Puteți folosi puțin pesmet pentru ca acestea să nu mai fie atât de lipicioase.

Chiftelele trebuie prăjite în baie de ulei, pentru circa 10 minute.

Scoateți-le pe un șervețel care să absorabă excesul de ulei.

Poftă bună!