Radio Simplu

CHADWICK BOSEMAN, RECORD POST-MORTEM! ULTIMUL TWEET AL ACTORULUI A DEVENIT CEA MAI APRECIATĂ POSTARE DIN ISTORIA TWITTER

Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din filmul „Black Panther”, a murit la 43 de ani din cauza cancerului de colon. Vestea tragică a fost confirmată de familia actorului.

Vedeta filmului Black Panther a fost diagnosticată cu cancer la colon în 2016, însă a ținut acest lucru departe de ochii lumii, el nu a vorbit niciodată public despre boala de care suferea. Boseman a murit vineri, în locuinţa sa din Los Angeles, după ce s-a luptat mai mulţi ani cu un cancer la colon. Ultimul tweet a dat detalii despre diagnosticul medical al lui Boseman şi o declaraţie din partea familiei actorului.

„Decesul lui Chadwick este absolut devastator. A fost T’Challa al nostru, Pantera noastră Neagră şi dragul nostru prieten. De fiecare dată când apărea pe platou, radia farmec şi bucurie şi de fiecare dată când apărea pe ecran făcea ceva absolut de neuitat”. a transmis Kevin Feige, preşedinte şi CCO al Marvel Studios.

Mai multe nume celebre i-au adus un ultim omagiu lui Chadwick Boseman și i-au lăudat carierea. Printre aceștia se numără și fostul președinte Barack Obama.

Ce mai apreciată postare din istoria Twitter

Pe lângă cariera impresionată, Chadwick Boseman a atins și un record post-mortem. Twitter a anunțat, sâmbătă, că ultima postare de pe contul actorului Chadwick Boseman, din „Black Panther”, a devenit tweet-ul cu cele mai multe aprecieri din toate timpurile, conform Mediafax.

Tweet-ul în care a fost anunțată moartea actorului american a primit peste 6 milioane de reacții, în doar 24 de ore.

„Cel mai apreciat tweet din istorie. Un omagiu potrivit pentru un rege. #WakandaForever”, a fost mesajul postat de Twitter.

De asemenea, Twitter a anunțat că a reintrodus emojiul #BlackPanther pentru ca fanii să poată urmări și să vorbească despre moștenirea lăsată de Chadwick Boseman.

„Fanii se reunesc pe Twitter pentru a celebra viața lui Chadwick Boseman, iar tweet-ul transmis de pe contul său, aseară, este cel mai apreciat tweet din toate timpurile de pe Twitter”, a transmis, într-un comunicat, compania.