Radio Simplu

Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul de la X Factor UK: „Ești campionul lumii”

Contratenorul Cezar Ouatu a reușit să ridice în picioare publicul de la audiţiile show-ului „X Factor UK”, dar și pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson.

Membrii juriului au fost impresionați de fostul concurent de la Eurovision din anul 2013. Toți au avut numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului.

Artistul român le-a dezvăluit celor din juriu că are mari emoții.

„Sunt Cezar, m-am născut în România, dar am crescut în Italia. A fost un drum lung, dar sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Pentru mine e un moment special pentru că este unul dintre cele mai mari vise ale mele”, le-a dezvăluit Cezar membrilor juriului.

Acesta a decis să cânte una dintre cele mai cunoscute melodii din lume, „Nessum Dorma”, în stilul său caracteristic.

Pentru că este contratenor, acestuia nu i-a fost deloc greu să se joace cu vocile, iar rezultatul a fost unul pe măsură, impresionându-i pe toți cei aflați în public, dar și pe mogulul Simon Cowell, care a remarcat faptul că Cezar este foarte chipeș.

Și Louis Tomlinson i-a transmis că are o voce incredibilă. „Ce poţi face tu cu vocea, pentru mine e imposibil de înţeles. A fost incredibil! E un răspuns foarte uşor – «da»“, a declarat şi cântăreţul şi compozitorul Louis Tomlinson.

La rândul său, Robbie Williams l-a complimentat pe Cezau Ouatu:

„A fost absolut minunat. Eşti campionul lumii“, l-a transmis starul Robbie Williams, în timp ce soţia sa, actriţa Ayda Williams, i-a mărturisit lui Cezar Ouatu că a făcut-o să plângă – „Mi-ai adus lacrimi în ochi. Bravo! E un mare «da»“.

Iată momentul care a uimit pe toată lumea:

„Eşti foarte chipeş. Cezar, ne-ai transmis ceva foarte special. O energie grozavă. Ai reuşit să ne impresionezi. Trebuie să spun «da»“, i-a transmis Simon Cowell, celebru pentru exigenţa sa.

Contratenorul Cezar Ouatu a trecut de audiţiile show-ului „X Factor UK“ şi a reuşit să-i ridice în picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului.

La final, cântăreţul a izbucnit în lacrimi după ce a văzut reacţiile stârnite, toată sala fiind în picioare, aplaudându-l şi ovaţionându-l.

„Eşti foarte chipeş. Cezar, ne-ai transmis ceva foarte special. O energie grozavă. Ai reuşit să ne impresionezi. Trebuie să spun «da»“, i-a transmis Simon Cowell, celebru pentru exigenţa sa.

Cezar a fost prezent în platoul Antenei 3, duminică seară, unde a stat de vorbă cu Mihai Gâdea și Mircea Badea.

”Pentru mine e ca și la Eurovision. Misiunea mea e completată, pentru simplul fapt că l-am întâlnit pe Simon Cowell. Nu aveam nevoie de o confirmare, dar a fost pentru mine un extraordinar feedback, oameni care mă ascultau pentru prima dată și să instaurez acea energie în primele 30 de secunde” a răspuns Cezar Ouatu.

Contratenorul Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul X Factor din Marea Britanie. Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson au avut numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului. Cu toate acestea, mai mulți fani români s-au arătat deranjați de faptul că artistul a declarat că este născut în România, dar crescut în Italia.

În timp ce unii români l-au felicitat, alții i-au „bătut obrazul”. Fanii nemulțumiți susțin că acestuia i-a fost rușine să spună că este român. Prezent în emisiunea „Sinteza Zilei”, Cezar Ouatu a ținut să le explice oamenilor cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”, a explicat Cezar Ouatu.

„Eu încă plutesc în euforia şi atmosfera aceea greu de uitat. A fost un moment nepregătit în viaţa mea. Totul a plecat de la un pariu pierdut cu prietenii mei din Ploieşti. Unul dintre ei locuieşte în Londra şi mi-a zis că trebuie să ajung la X Factor. La început, mie mi s-a părut ciudat, având în vedere că nu sunt chiar necunoscut, la început de drum. Dar trebuie să spun că de ieri noapte plâng încontinuu“, a mai spus artistul. Cezar Ouatu a mai dezvăluit și că o parte din momentul său artistic a fost tăiat la montaj de cei de la X Factor UK, mai exact atunci când i-a dedicat interpretarea ariei „Nessun dorma“ tatălui său, celebrul flautist Florin Ouatu.