Radio Simplu

Cele patru zodii care vor conduce lumea în 2024! Mihai Voropchievici: „Mie mi-e groază, dar va trebui să ne învățăm cu un rău”

Mihai Voropchievici aruncă bomba în prag de sărbători. Celebrul numerolog a dezvăluit că începând de anul viitor patru zodii extrem de puternice vor conduce lumea.

Cele patru zodii care vor conduce lumea în 2024! Mihai Voropchievici a subliniat că cei născuți în aceste patru zodii au șanse mari să ajungă în funcții de conducere și să conducă lumea în următorii cinci ani.

Cele patru zodii care vor conduce lumea în 2024!

„Mie mi-e groază. În 2024 o să ajungă să conducă și numai zodii puternice. Ştii, nu sunt numai patru ani, ci următorii cinci ani. Dacă ar fi numai pentru 2024…dar va trebui să ne învățăm cu un rău. Cinci ani”, a declarat Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii de la Antena 3CNN.

Potrivit reputatului numerolog, primul semn zodiacal care va domina lumea începând de anul viitor va fi Berbecul.

”Acesta poartă niște energii incontestabile și va domina lumea cu ambiția sa neclintită. Au impuls remarcabil. Vor săpa adânc pentru a-și atinge obiectivele, aia e treaba, și nu se vor opri până nu-și văd visele realizate. Gândește-te dacă ăștia-s niște conducători care pot ajuta și pe ceilalți, și jos pălăria, te pliezi pe el și îl votezi cinci ani. Dar îl votează zodiacul . Tu nu ai voie, tu doar trebuie să accepți acum.

De ce se întâmplă treaba asta? Pentru factorul de noroc de care vorbeam noi întotdeauna: poți să ai 10 diplome, 10 doctorate, dacă n-ai un dram de noroc, stai acasă și șomezi, că nu te angajează nimeni. N-are nevoie niciunul de domeniul de specializare pe care l-ai făcut tu. Și norocul ăsta și perseverența lui. Adică ei știu să beneficieze de factorul de perseverență când dau de noroc.

Cu fiecare pas făcut cu pasiune și hotărâre. Berbecii vor atrage atenția și vor influența în mod pozitiv lumea din jurul lor. Prima zodie de foc”, a mai spus Voropchievici.

Al doilea lider care va domina lumea începând de anul viitor, timp de cinci ani este zodia Leu.

”Vine a doua zodie de foc, Leul. Nativii strălucesc în lumina reflectoarelor în următorii cinci ani. Sunt călăuziți de un noroc extraordinar, dar și de determinarea de a-și urma visurile cu pasiune. Carisma lor naturală și, în plus, abilitățile de lider, îi vor propusa către o poziție de influență și putere. În ciuda provocărilor, Leii vor rămâne neclintiți în urmărirea obiectivelor lor, stabilite de la bun început. Dar aduc schimbări semnificative și îi inspiră pe cei din jur să-și urmeze proprie aspirații.

Adică Leul va domina, dar va fi și acel învățător sau acel susținător pentru cei pe care îi consideră că merită să fie ajutați. Că Leul nu ajută pe oricine, să știi, îi zâmbește, îi face, dar dacă nu merită, zice „îmi pierd timpul cu tine” și e foarte bine. Și atunci, pentru ăștia care au aspirații, Leul vine din umbră, din spate, chiar fățiș de multe ori, și îi sprijină să ajungă la îndeplinirea scopurilor”, a subliniat numerologul.

Mihai Voropchievici a ținut să precizeze că al treilea lider care va domina lumea este tot o zodie de foc. Este vorba despre Săgetător.

”Și vine a treia zodie de foc. Îți dai seama cinci ani de foc. Ca să vedeți ce căldură va fi. În următorii cinci ani, Săgetătorii vor emana o energie captivantă și vor fi binecuvântați cu o serie de oportunități favorabile. Așa că vor explora lumea cu o pasiune de nestăvilit, dar și cu o curiozitate neîngrădită care îi caracterizează. Cu dorința lor arzătoare de cunoaștere și aventură, țineți-vă bine ce faceți Săgetătorii, veți cuceri și noi orizonturi și noi personalități sau persoane și vor influența pe toți aducându-le schimbări pozitive printre perseverență și entuziasm.

Săgetătorii vor avea o prezență puternică și vor fi ghizi, dar și ghiduri pentru cei din jur, în căutarea lor de a-și îndeplini visele.

Îți dai seama, din toate trei zodii de foc, fantastic! Pentru că știu ce pot să facă, știu cum realizează, unde trebuie să ajungă, și fericire de cei care vor fi ajutați sau care au prieteni din cele trei zodii, și care îi susțin”, a mai transmis numerologul.

”Iar ultimul, dar nu și cel din urmă lider care va domina lumea este Gemeni. Și am ajuns și la zodia guralivilor. Ei nu vorbesc degeaba așa mult, că trebuie să vorbească să se sature, cinci ani. Gemenii vor străluci în lumina schimbărilor, dar și a adaptabilităților uimitoare. Cu mintea ageră și abilitate incontestabilă de adaptare la orice situație, vor domina lumea prin agilitatea lor mentală și abordarea versatilă.

Norocul îi va însoți în călătoria lor, oferindu-le oportunități neașteptate și inspirație. Cu pasiunea lor pentru comunitare și inteligența pătrunzătoare pe care o posedă, Gemenii vor influența și vor inspira pe toată lumea, fiind niște pionieri în aducerea de schimbări și inovații în diferite domenii. Pe măsură ce înaintează în carieră, în schimb, nativii din Gemeni vor experimenta și o creștere a veniturilor financiare.

La celelalte trei zodii nu era obligatoriu și influențarea în creșterea veniturilor. Dar dacă tu ai carismă, te vede lumea că ești plin de abnegație dăruire, automat se gândește cineva: hi să-i mai punem ceva în cont acolo.

Gemeni vor trăi o perioadă împlinită și fericită. În timpul acestor cinci ani își vor întâlni, cei necăsătoriți, sufletul pereche, iar el sau ea vor fi alături de acești nativi pentru tot restul vieți. Deci în cinci ani de zile reușind să potcovim toți Gemenii are n-au avut chef de potcoave.

Patru zodii puternice. Pe lângă ei, se mai pliază toți cei care au ascendent în aceste patru zodii”, a conchis Mihai Voropchievici.

SURSA: Romania TV