Radio Simplu

Cele mai norocoase zodii in 2020. Sunt doar patru la numar. Norocul le pica din cer

Anul 2020 se anunta a fi unul de poveste pentru unii nativi din horoscop, intrucat fie vor gasi noroc in plan financiar, fie in dragoste.

Care sunt zodiile care vor avea noroc in 2020, afla mai jos:

Berbec

Nativii din Berbec trebuie sa se pregateasca de schimbari. In special in viata personala. Astrele promit celor nascut sub acest semn noi intalniri romantice care, ulterior, s-ar putea transforma in frumoase povesti de iubire cu final fericit. In fiecare zi, in fiecare luna, Berbecii vor simti un aflux de energie, iar inimile multor reprezentanti ai acestei zodii vor bate fericite.

Gemeni

Vesti bune si pentru nativii din Gemeni. Cei care nu si-au intemeiat inca o familie, vor avea sansa sa intalneasca, in 2020, adevarata dragoste. Cum vor evolua relatiile depinde, in mare masura, chiar de Gemeni, mai precis de dorinta lor de a face pasul decisiv. Oricum, fericirea si euforia ii vor insoti permanent anul viitor pe reprezentantii acestei zodii.

Leu

Desi nu fac parte din categoria celor care-si manifesta sentimentele, dar chiar si ei, nativii din Leu, vor dori, in 2019, sa-si exprime dragostea, sa transmita emotii. Cei casatoriti se vor convinge, daca mai era nevoie, ca, la momentul potrivit, au facut o alegere buna. Cei care nu si-au gasit inca jumatatea, ar putea intalni persoana capabila sa le transforme viata intr-un vis frumos. Ceea ce nu inseamna neaparat ca va urma si o casatorie.

SAGETATOR

Nativii din Sagetator vor face multe schimbari in anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei. Veti indeparta din viata “balastul” – oamenii toxici, activitatile inutile, viciile. Financiar, sagetatorilor le va merge mai bine ca pana acum, dar nu sunt castiguri neasteptate, ci sunt recompense venite din munca anilor trecuti.