Radio Simplu

Cele mai infidele femei din zodiac! Te înșală cu zâmbetul pe buze

V-aţi gândit vreodată că semnele astrale influenţează predispoziţia la infidelitate? A da frâu liber dorinței este mai ușor pentru unii nativi decât pentru alţii și există zodii care nu se dau niciodată la o parte atunci când vine vorba despre noi experiențe. Iată care sunt cele mai infidele femei din zodiac.

Gemeni

Femeile născute în această zodie sunt persoane duale, motiv pentru care conceptul de a înşela nu îi este străi. Vede dragostea ca pe o provocar şi cu greu se ataşează de cineva. Dacă în relaţie va interveni însă monotonia și va întâlni pe cineva, îşi va înşela partenerul fără regrete. Această femeie este foarte schimbătoare, de aceea orice bărbat va avea dificultăţi în a menţine o relaţie serioasă cu ea.

Leu

Femeile născute în zodia Leului îşi pot înşeală cu uşurinţă partenerii, mai ales dacă acesta nu îi oferă tot ce îşi doreşte. Vor găsi cu siguranţă pe cineva mai frumos, cu mai mulţi bani sau mai popular care să le satisfacă nevoile. Nu este ceva neobişnuit ca aceste native să aibă mai mulţi amanţi în acelaşi timp.

Scorpion

Scorpionul este numit și regele amorului. Partenerul lor de viață însă nu va fi niciodată liniștit și este foarte posibil să aibă întotdeauna următoarea întrebare în cap: oare mă va înșela? Este foarte posibil să calce strâmb.

Vărsător

Deși vă e greu să credeți, vărsătorul flirtează de mână cu partenerul. Sunt liberi și vor că toată lumea să știe asta. De asemenea, sunt independenți și nonconformiști. Privesc relațiile serioase sau căsătoria ca pe ceva mult prea plictisitor pentru ei, astfel că nu spun niciodată nu provocărilor.