Radio Simplu

Cele mai importante 3 tendințe în vestimentație pentru 2019 care te vor ajuta să întorci toate capetele

Recent, s-au stabilit cele mai importante tendințe de modă ale anului 2019, astfel, după ce stiliștii dau verdictul, te poți pregăti de cumpărături, achiziționând produsele necesare pentru a fi la modă.

În anul 2019, se va purta stilul vintage, culoarea roșu și diversele modele cu motive folclorice, potrivit YVE.ro. Poți folosit, astfel, hainele mamei din anii trecuți, când acest stil era la modă, dar poți purta și haine din garderoba ta, pentru că moda anilor 90 se întoarce.

Denimul va fi iar în tendințe, mai ales purtat din cap până-n picioare. Combinația de denim perfectă este formată din cămașă denim, blugi denim și jachetă denim. Unele case de modă au introdus denimul ca uniformă, cum ar fi Calvin Klein, Dior sau Marc Jacobs.

Roșu va fi la modă în anul care vine, regăsindu-se încă din colecția de iarnă a anului 2018. El rămâne, în continuare, pe val, putând fi purtat de către oricine în anul următor. De asemenea, se poate purta combinat și cu alte culori, cum ar fi negru sau alb, precum și diverse culori metalice, care vor fi în trend.

Modelele de îmbrăcăminte cu motive folclorice se reîntorc pe podium, pentru că anul viitor aceste modele vor fi în trend. Creatorii de modă aduc din nou în prim-plan această modă a folclorului, fiind purtat în diverse combinații, indiferent de modelul de haină preferat. De asemenea, pot fi purtate chiar și modelele cu franjuri.

Ținutele casual

Ținutele casual vor fi vedetele anului 2019, pentru că implică trenciurile. Acestea vor fi perfect de purtat în nuanțele alb, gri, crem, cu diverse printuri amerindiene, cu talia marcată sau cu croială dreaptă. Dacă doriți un plus de eleganță și de noutate, puteți aplica pe trench pene, car, de asemenea, pot fi aplicate pe rochii sau fuste.

Rochii de seară

Se vor purta cele mini și cele transparente. Va reveni moda anilor 50, cu rochii din mătase, în nuanțe de roșu, galben, portocaliu. Spre deosebire de cum știm deja, rochiile cu motive florale se vor putea purta și seara.

Salopetele

Salopetele vor fi și ele la modă în anul 2019. Vor fi la modă și hainele anilor 80. Unii designeri se îndeamnă să purtăm tricouri, accesorizate cu ghete strâmte pe gleznă sau ghete lejere.

Bulinele nu vor lipsi nici ele din ecuație anul viitor, pentru că vor pune în evidență forma corpului și vor avantaja orice tip de corp, la fel ca și franjurile. Există, totuși, o singură restricție, bulinele să fie în alb și negru, iar franjurile trebuie să fie cât mai lungi.

Ca haine bărbătești, principalele care ne vor șine de cald și ne vor avantaja vor fi gecile masive, pantalonii de catifea, taiorul și pantalonii cu croială lejeră, în nuanțe de gri. Această nuanță va fi printre cele mai la modă nuanțe ale anului viitor.