Radio Simplu

Cele mai fascinante lucruri pe care nu le știai despre zodia ta

Există multe lucruri pe care nu le știm încă despre semnele noastre zodiacale. Uneori, pentru a ne cunoaște caracteristicile exacte ale zodiei noastre, avem nevoie de puțină investigație.

Astrologia este mult mai complicată decât pare, este o știință și o formă de artă în același timp. Iată care sunt lucrurile fascinante despre zodia ta:

Bebec

Condus de neînfricatul Marte, nativii sunt cunocuți pentru lipsa de control și impulsivitate. Din cauza acestui fapt, sunt cei mai dispuși rănilor.

Aceștia merg pe principiul –prima dată acționez și văd apoi ce iese din asta – așa că se pot răni mereu atunci când dau cu pumnul în masă. Aceștia ar trebui mereu să țină gheața aproape.

Taur

Nativii sunt practivi, sunt responsabili și au o etică de muncă incredibilă. Așadar, în mod evident, știu foarte bune să manevreze banii. Aceștia sunt capabili să câștige foarte mulți bani la locul de muncă, așa că trebuie să se asigure că își aleg cariera cu grijă și că profită la maxim.

Gemeni

Nativii sunt conduși de rapidul Mercur, ceea ce le face creierul să se miște foarte rapid și în toate direcțiile. Asta presupune că sunt mult mai rapizi în a procesa informații (tocmai de aceea sunt atât de inteligenți). Aceștia se vor plictisi foarte repede dacă nu sunt stimulați constant.

Rac

Se spune despre aceștia că sunt foarte puternici în ceea ce privește plexusul solar, diafragma și partea superioară a ficatului, tocmai de aceea sunt conduși de amoții.

Nativii au două forme, tipul Lunii pline sau tipul Lunii noi. Luna plină face ca nativii să fie foarte încrezători, iar Luna Nouă îi face să se îndoiască de tot ce este în jur.

Leu

Nativii sunt extrem de pasionați și foarte creativi. Totuși, oare aceștia știu să se folosească de acest aspect în ceea ce privește cariera lor? Dacă nu, ar trebui urgent să încerce. Aceștia iubesc să se dea în spectacol și sunt foarte procepuți în vânzări. Pot să câștige cu ușurință bani.

Fecioară

Nativii sunt conduși de Mercur, așa că mintea lor se mișcă extrem de repede, asemenea Gemenilor. Ca semnul fecioarei, aceștia simt nevoia să se integreze în toate situațiile posibile. Rezultatul?

Nativii sunt atât anxioși, cât și lipsiți de sinceritate în legătură cu ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața lor. Tind să își ia mai multă responsabilitate decât este cazul și nu vor să recunoască atunci când au nevoie de ajutor.

Balanță

Nativii iubesc să coopereze, sunt diplomați, foarte sociali și urăsc confruntările. Dar știați că Balanțele sunt semnele zodiacale ale frumuseții? Sunt conduse de Venus care este iubitoare de lucruri frumoase. Oamenii vor fi influențați de frumusețea ta și de modul frumos în care vezi tu lumea.

Scorpion

Pe cât de inocenți pot părea, aceștia sunt oameni întunecați și bizari. Sunt conduși de nervosul Marte și de distructivul Pluto, așa că sunt atrași de poveștile care își fac pielea de găină. Acesta este și motivul pentru care nativii în Scorpion sunt capabili să aibă cariere în multe domenii.

Săgetător

Aceștia au cea mai mare forță în zona nervilor sciatici și a șoldurilor și reprezintă cea mai onestă zodie dintre toate. Tind să observe totul în jurul lor, sunt extrem de generoși și o voce care este capabilă să încurajeze un grup în orice situație.

Capricorn

Nativii sunt extrem de generoși, nu doar pentru că sunt disciplinați și responsabili, dar reprezintă semnul zodiacal care va rămâne tânăr pentru cel mai mult timp. Aceștia conduc procesul îmbătrânirii, așa că trebuie să profite de tinerețea lor la maxim.

Vărsător

Din moment ce nativii sunt conduși de Uranus, aceștia tind să facă totul pe cont propriu. Independența lor îi îndepărtează de conexiunile cu cei din jur. Ca zodia care păstrează apa, paharul lor este mereu plin, ceea ce îi face mai puțin deschiși la relațiile noi.

Pești

Gentili din natură, nativii în Pești sunt comduși de planeta Neptun, numiți de zeul grec al mării. Asemenea oceanului, Peștii sunt fluizi, emoțional și asemănați cu o furtună de sentimente.

În mod interesant, acest semn este mult mai perceptiv la energia fizică decât ceilalți. Sunt ființe empatice care ajung rapid să simtă exact ceea ce simt și cei din jurul lor.