Radio Simplu

Cele 3 zodii feminine placute de bărbați și invidiate de femei. Sunt Elegante, Inteligente și Rafinate

Ele sunt cele trei zodii feminine care au capacitatea deplină de a stârni astfel de reacții. Te numeri printre ele?

Femeia Capricorn

Femeia capricorn nu se lasă doborâtă ușor, mai ales dacă este vorba de obiective profesionale. De cele mai multe ori, ambiția ei o poartă mult în fața celorlalți, pe care îi lasă cu ușurință în urmă, într-un nor de praf.

Nu vrei să te pui în calea ei dacă are o treabă de făcut, deoarece acele cornițe drăgălașe te vor da la o parte în doi timpi și trei mișcări.

Femeia născută în această zodie este de o inteligență sclipitoare. Iar asta se vede. Are o cultură generală bogată și este însetată de cunoaștere.

Găsește cel mai rapid soluții pentru orice problemă și reușește să impresioneze nu doar cu discuțiile deștepte pe care le poartă, ci și cu prezența ei eleganță, desăvârșită.

Majoritatea oamenilor o invidiază pe femeia capricorn pentru calitățile de lider și pentru faptul că pare mereu să știe ce face, chiar și în situații de criză.

Deși te aștepți ca femeia capricorn în pat să fie calmă, calculată și perfecționistă, s-ar putea să surpindă cu multă pasiune și creativitate în așternut.

Femeia Sagetator – o fiara neimblanzita

Femeia Săgetător e naturală, e spontană, e veselă și are o eleganță provenită dintr-o forță neîmblânzită. Arată bine din cap până-n picioare și nu face mare lucru pentru asta.

Multe femei din jur își doresc să aibă trăsături fizice că ale ei, însă de nivelul sau de inteligență puțini se pot apropia.

E ageră la minte, are o istețime rar întâlnită. Ideile ei curg pe bandă rulantă și găsește soluții acolo unde alții nu văd nicio ieșire. Și nu doar că este deșteaptă, dar este și feminină și emană o senzualitate pură.

Deși femeia din Săgetător este independentă și onestă, va aprecia mereu gesturile romantice. Are nevoie de timp înainte să se avânte în focurile iubirii. Partenerul ideal pentru nativa din Săgetător este independent, romantic, pasional, integru și cu principii.

Femeia Varsator – un farmec neîntrecut

Femeia Vărsător are un șarm aparte. Te cucerește din start cu simțul umorului pe care îl manifestă în tot ceea ce face, cu bucuria ei de viață, cu altruismul sau, cu misterul pe care îl împrăștie în jur.

Este ambițioasă și reușește tot ce își propune. Apariția să este răvășitoare și nu va fi ușor uitată.

E delicată, frumoasă și feminină, iar farmecul sau nu trece neobservat. Cu frumusețea să angelică și cu inteligență sclipitoare de care da dovadă reușește să manipuleze pe oricine.

Nonconformista supremă, femeia vărsător nu va fi niciodată plictisitoare. Deși este un semn de aer, femeia vărsător nu seamănă deloc cu suratele ei aflate sub protecția aceluiași element.

Ea nu este o briză ușoară și senină, femeia vărsător este o furtună cu tunete și fulgere și ape tulburi, care înghit corăbii întregi.