Radio Simplu

Cel mai bogat candidat la alegeri a decis! Pe cine susţine în turul 2! Este o surpriză uriaşă

Viorel Cataramă a anunțat, în cadrul Biroului Politic Național al partidului pe care îl conduce, Dreapta Liberală, pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale. Forul de conducere al partidului s-a întrunit în data de 16 noiembrie.

Biroul Politic Național al partidului condus de Viorel Cataramă, Dreapta Liberală, s-a întrunit în data de 16 noiembrie pentru a lua o decizie cu privire la candidatul din turul doi al alegerilor prezidențiale căruia urmează să îi ofere sprijinul. ”România va avea de ales intre doi socialiști, ori Dreapta Liberala nu poate și nu va vota niciodată reprezentanți ai stângii”, a precizat președintele partidului, Viorel Cataramă.

Trebuie precizat că omul de afaceri a candiat în primul tur al alegerilor prezidențiale, dar nu a reușit să atragă decât 48.622 de voturi, respectiv 0,53% din totalul voturilor valide exprimate.Turul doi al alegerilor prezidențiale are loc în 24 noiembrie. Românii sunt chemați la urme să aleagă între Klaus Iohannis, susținut de PNL, și Viorica Dăncilă, susținută de PSD.