Radio Simplu

Cel mai bizar motiv de divorț din istorie! După zece ani de căsnicie, un bărbat a cerut să se separe de soția sa dintr-un motiv incredibil. Ce făcea femeia o dată pe an:

Divorțurile sunt la ordinea zilei peste tot în lume. Unii de despart din cauza infidelității, alții divorțează din cauza banilor sau a problemelor de sănătate. Motivele sunt multe și extrem de ciudate.

Un bărbat taiwanez și-a prezentat recent petiția pentru divorț, aprobată de Tribunalul Districtual din New Taipei, după ce a pretins că a suferit o tortură psihologică din cauza obiceiurilor de igienă pe care le are femeia cu care a fost căsătorit.

Acesta a dezvăluit că femeia, numită Lin, s-a spălat pe corp numai o dată pe an și că doar ocazional își spăla părul sau dinții.

În perioada în care bărbatul se întâlnea cu Lin, femeia obișnuia să se spele săptămânal, însă obiceiul acesta s-a rărit imediat după nuntă. Dușurile sale săptămânale au devenit dușuri lunare, apoi de două ori pe an, pentru a ajunge să se spele numai o dată pe an.

Nemaisuportând acest obicei de-al femeii, bărbatul a cerut divorțul. Și pentru că nu obișnuia să își curețe corpul, cei doi au întreținut relații intime numai o dată într-un an și în cei zece ani de căsnicie, aceștia nu au putut face un copil tot din cauza problemelor legate de igiena femeii.

Atât reclamantul, cât și Lin sunt șomeri, cei doi susținând că ea l-a descurajat să muncească, convingându-l în schimb să rămână acasă și să aibă grijă de socrul său în vârstă.

„Am avut ocazia să lucrez ca ofițer de securitate al clădirii”, a spus bărbatul pentru Taipei Times, adăugând că Lin îi spusese că este o muncă deșartă și că l-a împiedicat să-și ia loc de muncă. Mama lui Lin plătea cheltuielile zilnice ale cuplului, dar fără altă sursă de venit, abia au putut să trăiască.

„Am rămas săraci, deoarece niciunul dintre noi nu a avut un loc de muncă”, a spus omul, adăugând că nici măcar nu a putut să-și plătească contribuția la asigurările sociale de sănătate, ceea ce înseamnă că nu și-a putut permite să viziteze un dentist.

La finalul lui 2015, bărbatul s-a mutat din casă și a găsit un job în Hsinchu, iar Lin a apărut la noul lui loc de muncă cerându-i să renunțe la serviciu, iar atunci bărbatul a cerut divorțul.

În schimb, Lin a dezvăluit că bărbatul minte și că părinții săi l-au tratat ca pe fiul lor. Judecătorul a acceptat cererea de divorț, pe care Lin o poate contesta.

Chiar că este cea mai ciudată cerere de divorț pe care am auzit-o vreodată, nu e așa?