Radio Simplu

Cei doi români care au făcut nunta de 3 milioane de euro în Italia au fost, în trecut, naș și fină. Cum au ajuns acum Don Pepe și Maria soț și soție

Don Pepe este cunoscut de o lume întreagă. Celebrul milionar și partenera lui au decis să facă pasul cel mare, organizând o nuntă de basm ieri, pe 4 octombrie 2023. Prin urmare, așa cum era anticipat, după o relație de câțiva ani, cei doi și-au legat destinele într-un cadru de vis, mai precis într-o vilă aflată pe malurile Lacului Como. Totuși, puține persoane cunosc adevărata relație dintre cei doi.

 

Ieri, un eveniment de top din lumea mondenă românească s-a desfășurat într-o locație luxoasă din Italia, pe malul Lacului Como. A fost marea sărbătoare din viața notoriului om de afaceri, Don Pepe, și a soției sale, Maria, se cunoaște faptul că în trecut ea i-a fost fină.

 

Așadar, Don Pepe, cunoscut în viața reală ca Petre Niculae, se distinge ca unul dintre cei mai proeminenți dezvoltatori imobiliari din România și este, de asemenea, proprietarul firmei Pedro Construct. Din moment ce relația lui cu Maria evolua într-o manieră extrem de pozitivă, omul de afaceri a considerat că a sosit momentul pentru grandiosul eveniment nupțial. Prin urmare, el s-a căsătorit cu Maria Căpâlnaș, ieri. În ceea ce privește somptuosul eveniment, acesta a avut loc într-un loc impozant din Italia.

Mai precis, festivitatea s-a desfășurat pe malurile pitorești ale lacului Como, Italia, într-un palat renumit. Lista de invitați a fost, de asemenea, impresionantă, numărând personalități notabile din showbiz-ul internațional. Fără îndoială, evenimentul a fost ca un vis devenit realitate!

Relația dintre Don Pepe și soția sa, Maria Cunoscut sub pseudonimul „Don Pepe”, Petre Niculae a fost nașul de cununie al cuplului Costin Bacneanu, supranumit „Așchiuță” (regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în 2017, atunci când cei doi au considerat că a venit timpul pentru cel mai important eveniment din viața lor.

Cu toate acestea, relația dintre cei doi nu a continuat pe aceeași traiectorie pozitivă, pentru că, din păcate, cuplul s-a despărțit în 2020. Apoi, la o distanță de șase ani, fosta fină a devenit soția lui Don Pepe.