Radio Simplu

Cei doi copii prezintă un dans adorabil la mall

De cele mai multe ori ne-ar plăcea să fim copii din nou. Nu doar că am profita de fiecare somn care ni s-ar oferi, în special somnul de după amiază pe care îl refuzam cu atât de multă îndârjire când eram mici, dar am profita și de stilul de viață extrem de sănătos – multă mișcare în fiecare zi, cursuri de dans, sau antrenamente la un anumit sport.

Poate că nu toți oamenii au ocazia de a-și trimite copii la astfel de cursuri, dar, cei care o fac, le oferă copiilor șansa de a afla ce își doresc să facă în viață. Se pare că cei doi copii din imagini știu exact ceea ce vor să facă în viață, tocmai pentru că mișcările lor de dans sunt impecabile.

Scena lor este ceea ce pare podeaua unui mall. Oamenii se plimbă liniștiți pe culoare, trăindu-și viața și făcând cumpărături. Dintr-o dată, o fetiță începe să danseze, iar muzica se aude destul de tare. Coregrafia ei este adorabilă și atitudinea îndrăzneață o ajută deja în carieră.

Totuși, aceasta nu este singură. Tocmai atunci când mișcările de dans arătau că se pregătește, că se machiează (în fața unei oglinzi imaginare), un tânăr domn intră în peisaj. Acesta o atinge pe umăr, ca să știe că este acolo, dar apoi pleacă, dansând pe muzică așa cum nu am mai văzut niciodatăd e la un copil de vârsta lui.

Cei doi ajung, la un moment dat, să danseze în sincron, ca și cum nu ar avea nicio grijă din lume. Postura este specifică acelora care fac dansuri sportive de performanță, așa că nu ne este de mirare că s-au descurcat atât de bine.

Mulțimea din jurul lor crește din ce în ce mai tare și toată lumea zâmbește cu gura până la urechi pe măsură ce perechea dansează extraordinar. Totul, de la ținutele celor doi până la expresiile lor faciale sunt demne de văzut din nou și din nou și din nou.

Sunt atât de concentrați și atenți la dansul lor încât uită că sunt priviți de atât de mulți oameni. Și exact așa ar trebui să fie! Toată lumea ar trebui să aibă o astfel de atitudine cu privire la pasiunile lor cele mai mari, fără să se gândească la ce cred ceilalți despre ei!

Toată lumea știe cât este de improtant pentru copii care fac orice fel de activitate de performanță – fie că este un sport, dans, gimnastică – să fie foarte deidicați și să aibă foarte mare încredere în ei. Asta ne demonstrează și cei doi mucuți care au încântat o lume întreagă.

Imaginile cu dansul lor au strâns din 2016 și până acum peste 54 de milioane de vizualizări și mii de comentarii în care au fost apreciați. În cazul nu v-ați gândit să le faceși cunoștință copiilor voștri cu dansul sportiv, acest filmuleț s-ar putea să vă facă să vă răzgândiți.

Chiar dacă cei doi dansatori au o vârstă foarte fragedă, asta nu însemnă că nu au fost capabili să ofere tot ce au mai bun! Nu-i așa că sunt adorabili?