Radio Simplu

Cea mai tare faza de la „Vrei sa fii milionar”

Dat fiind ca show-ul „Vrei sa fii milionar” transmis de Kanal D se bucura de un real succes in Romania, iti aratam cel mai tare moment din istoria concursului.

Astfel, in luna noiembrie a anului 1999, la editia americana a showului „Who Wants to Be A Millionaire”, un concurent a scris istorie.

John Carpenter a ajuns la ultima intrebare fara sa foloseasca nici o varianta ajutatoare. Astfel, cand gazda emisiunii i-a pus intrebarea, concurentul a apelat la varianta „Suna un prieten”.

„As vrea sa-l sun pe tatal meu”, a spus John Carpenter. Dupa formarea numarului si apelarea „prietenului”, concurentul a spus:

„Tata, de fapt, nu am nevoie de ajutorul tau.

Te-am sunat sa-ti spun ca voi castiga un milion de dolari”, lucru care a socat audienta.

Imediat, americanul a dat raspunsul corect si John Carpenter a devenit astfel primul milionar din istoria showului televizat.

Vrei sa fii milionar?”, cel mai iubit show de cultura generala din istoria televiziunii mondiale, revine in aceasta toamna, la Kanal D, cu Teo Trandafir prezentatoare!

„Vrei sa fii milionar?”, cel mai popular quiz show de Prime Time din istoria televiziunii, revine in grila de toamna Kanal D, avand-o la pupitrul de prezentator pe Teo Trandafir, cea mai iubita si apreciata vedeta din Romania.

Suspansul, tensiunea permanenta ce deriva din modul de realizare a formatului si miza uriasa a acestuia au facut din „Vrei sa fii milionar?” o emisiune de succes, care a inregistrat audiente uriase in cele trei sezoane de difuzare la Kanal D.

Teo Trandafir va aduce un plus de prospetime formatului punandu-si amprenta inconfundabila in economia show-ului autohton, prin inteligenta sclipitoare, umor si empatie.

„Atractia dintre acest format si mine e uriasa, firul care ne uneste vine din admiratia mea pentru oamenii inteligenti, cu bun-simt si reactie corecta, adecvata contextului.

Vreau sa intre cat mai multa lume in <Clubul milionarilor>. Sa curga cu milioane. Si aici intervin inteligenta, cartea, cititul…

Ii astept pe toti cei care au implinit varsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informatia si care vor sa castige un ban cinstit sa se inscrie la <Vrei sa fii milionar?>.

Promit sa le fiu alaturi si sa ma bucur cu ei la fiecare prag pe care il vor depasi si care ii va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei.

Imi doresc mult ca zicala <Daca ai carte, ai parte!> sa aiba corespondent in realitate”, a declarat Teo Trandafir.

In 2011, Kanal D incepea in forta difuzarea ”Vrei sa fii milionar?”, au urmat trei sezoane in care show-ul a inregistrat audiente remarcabile. Castigurile concurentilor de la „Vrei sa fii milionar?”au insumat o cifra uriasa, de aproximativ 2 milioane lei.