Radio Simplu

Cea mai SEXY politista s-a intors la locul de munca

Sexy-politista din Germania revenit la munca dupa o pauza de 6 luni. Femeia cu 600.000 de urmaritori pe Instagram a petrecut ultima perioada in jurul lumii si le-a impartasit fanilor imagini in costum de baie. Sefii ei de la politia din Dresda au pus-o sa aleaga intre locul de munca si pozele in bikini, iar femeia a ales locul de munca. Ieri a pus o poza in uniforma si a anuntat ca s-a intors la munca.

„Sunt fericita sa ma intorc la locul de munca, sa imi pun uniforma pe mine. Abia astept luna ianuarie, desi o sa fie una dificila. O sa fiu in continuare pe retelele de socializare, insa nu asa des ca pana acum”, a spus ea.

Cea mai sexy polițistă din Germania a făcut un anunț trist pentru fanii ei de pe Instagram: a luat decizia la 1 ianuarie 2019 să se întoarcă la locul de muncă și să renunțe la ședințele foto în bikini.

Adrienne Koleszar e considerata cea mai sexy politista din lume.

Adrienne Koleszar a devenit o adevărată vedetă pe Instagram în ultimele șase luni, după ce a plecat într-un turneu de fitness de-a lungul globului, din Maldive și Dubai, până în Africa de Sud.

Acum este chemată la datorie de poliția din Dresda, unde lucrează de mai mulți ani, potrivit SputnikNews.

Adrienne Koleszar, de 34 de ani, polițistăa germană, transformată într-un „guru fitness”, a făcut un anunț solemn în primele zile din 2019: a fost forțată să renunțe la bikini pentru uniforma dură.