Radio Simplu

Cea mai mare dorință a lui Marcel Toader a rămas neîmplinită! Ce își dorea, cu ardoare, afaceristul

Marcel Toader a murit la numai 56 de ani, iar cea mai mare dorință a sa a rămas neîmplinită. În cadrul emisiunii „Cool Summer Nights”, Marcel Toader dezvăluia, în urmă cu ceva timp că își dorește să devină și tată de fată.

Ceea ce nu multă lume știa este faptul că Marcel Toader își dorea cu ardoare să devină și tată de fată. Afaceristul a fost invitat în urmă cu ceva timp la emisiunea „Cool Summer Nights” de pe Antena Stars, acolo unde a mărturisit că își dorește și o fiică pe care să o cheme Izabela.

„Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela. Eu sunt foarte atent la partenerul de la mine, știu ce face, unde merge. Nu mă consumă, așa sunt eu, nu fac nici un efort. Nu sunt forțat, asta e firea mea. Înainte de asta eu și vorbesc cu ele despre orice.”, a spus Marcel Toader, la „Cool Summer Nights”, în urmă cu ceva timp.

Marcel Toader a murit
Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader.