Radio Simplu

Cea mai gustoasă conopidă pane – Așa bunătate nu am mai mâncat până acum

Ingrediente:

1 conopidă mare
6 ouă
12 linguri făină
400 g pesmeți
100 g cașcaval
ulei, condimente
Mod de preparare:

1. Pentru început, desfacem conopida bucățele mici. O adăugăm într-un vas cu apă și o punem la fiert la foc mic. Adăugăm sare și fierbem 5 minute din momentul în care apa a început să clocotească. După acest interval de timp, scoatem conopida din apă și o lăsăm la răcit.

2. Într-un bol separat, batem ouăle. Adăugăm făina și condimentele preferate și amestecăm foarte bine.

3. Dăm cașcavalul prin răzătoarea mică, pe urmă îl amestecăm cu pesmeți.

4. Dăm fiecare bucățică de conopidă prin compoziția de ou și amestecul de cașcaval și pesmeți. Le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenesc frumos.

Poftă bună!