Radio Simplu

Ce trebuie să porți în acest an dacă nu vrei să ai un aspect dezgustător

Culoarea anului va fi corai cu irizații aurii – Living Coral, în contrast cu culoarea anului 2018, Ultra Violet. Peste două zile, culoarea anului va fi corai cu irizații aurii – Living Coral, în contrast cu culoarea anului 2018, Ultra Violet.

Culoarea anului 2019 a fost anunțată la începutul lunii decembrie, ca în fiecare an începând din 2000, de compania Pantone, specializată în producţia de lacuri şi vopsele. În anul care vine, casele de modă, industria de divertisment, producția de artă, domeniile de design şi produsele cosmetic vor avea în atenție în special culoarea Living Coral.

Nuanța a apărut deja pe podiumurile de modă și la nivel online încă din acest an.

Pantone descrie culoarea ca fiind „o nuanţă corai animată şi plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează și înviorează, cu o margine uşor atenuată”. Culoarea este vibrantă, dar totuși moale și simbolizează nevoia de optimism și pasiuni.

Este o culoare vie și plină de viață, care întruchipează dorința noastră de exprimare jucăuşă. Living coral este o culoare care se dezvoltă în mediul natural și, în același timp, este o prezență în social media, reprezentând fuziunea vieții modern. Culorea este precum un recif de corali, care sub apă fascinează ochiul și mintea, spun specialiștii.

Livind Coral contrastează puternic cu Ultra Violet, nuanţa acestui an. Experții de culoare de la Pantone aleg din 2000 culoarea anului, după o analiză atentă a tendințelor.