Radio Simplu

Ce tip de recompense poți obține din jocurile de pe telefonul tău

GALERIE FOTO (2)

Bonusurile și recompensele de jocuri online sunt o modalitate excelentă de a spori plăcerea experiențelor tale de joc. Când iei în considerare varietatea de recompense, poate fi dificil să știi care sunt cele mai bune pentru tine. Înțelegerea diferitelor opțiuni și a modului în care funcționează este cheia pentru a valorifica aceste recompense la maximum. Din fericire pentru tine, acest articol este aici pentru a te ajuta să cataloghezi cele mai bune recompense oferite de jocurile online și a te învăța cum să le folosești.

Monede virtuale

Industria cripto-gaming-urilor valorează miliarde de dolari datorită tehnologiei blockchain care permite tranzacționarea reală, cu jetoane nefungibile (NFT).

Jocurile Play-to-earn sunt definite ca jocuri cripto care permit jucătorilor să se bucure de ele în ceea ce privește jocul, cum ar fi desfășurarea unor bătălii, creșterea personajelor din joc, finalizarea misiunilor sau alte sarcini.

Procedând astfel, ei pot primi un fel de monedă în joc care poate fi folosită, mai târziu, pentru a cumpăra NFT sau transferată direct într-un portofel crypto și vândută sau tranzacționată cu jetoane sau valute, care pot fi folosite pentru plăți în lumea reală.

Acesta este modul în care jucătorii sunt plătiți jucând și este unul dintre principalele stimulente pentru ca jucătorii să se implice activ în aceste jocuri.

Acesta este motivul pentru care jocurile „play-to-earn” au crescut atât de mult în ceea ce privește popularitatea.

Compania Epic a anunțat că achizițiile din magazinul său Epic Games le vor oferi jucătorilor 5% înapoi în noile recompense Epic.

Toate conturile Epic Games Store sunt înregistrate automat pentru a primi recompense (cu excepția celor ale căror control parental blochează achizițiile), care pot fi folosite pentru a obține reduceri la achizițiile viitoare.

Este similar cu modul în care eShop-ul Nintendo de pe Switch distribuie monede de aur pentru achizițiile de jocuri.

După achiziționarea oricărui joc, aplicație, supliment sau o monedă virtuală (de exemplu, V-Bucks de la Fortnite), o recompensă în valoare de 5% din costul total va fi depusă în soldul tău de recompense după două săptămâni.

Epic spune că și unele achiziții de abonament sunt eligibile pentru a primi recompense. Poți fie să cheltuiești recompensele pe măsură ce le primești, fie să le păstrezi până la 25 de luni de la momentul în care au fost primite inițial.

Rotiri gratuite

Ca multe alte jocuri și cazinourile oferă un anumit tip de recompense. De exemplu, jucătorii noi primesc adesea bonusuri de bun venit atunci când se înscriu pentru prima dată la un site de jocuri online.

Bonusurile de bun venit tind să fie bonusuri egale, ceea ce înseamnă că site-ul de jocuri va egala depozitul tău până la o anumită limită. Un bonus de bun venit poate include rotiri gratuite sau alte oferte speciale.

În cazul pokerului online, s-ar putea să obțineți câteva monede gratuite pentru a juca, ca un stimulent, pentru a deveni loial site-ului.

Skin-uri sau uniforme

În majoritatea jocurilor video online, îmbrăcămintea personajului tău și armele pe care le deține acesta sunt extrem de importante în desfășurarea jocului.

Din acest motiv, multe jocuri oferă ca recompensă item-uri precum îmbrăcăminte sau arme pentru caracterul tău de joc.

League of Legends, în afară de a fi cel mai popular joc MOBA alături de Dota 2, este binecunoscut pentru că este free-to-play.

Pentru a menține jocul gratuit, dar profitabil, compania Riot Games a introdus, în primele zile, sistemul de skinuri (îmbrăcăminte) în joc. Aceste skinuri îmbracă personajul cu care te joci și îl transformă într-o apariție unică,

Skin-urile pe care Riot Games le lansează arată uimitor, nu e de mirare că jucătorii vor să le aibă pe toate în colecția lor.

Skin-urile au devenit un element indispensabil în League of Legends, iar jucătorii pur și simplu nu pot închide ochii la noile skinuri care apar din când în când.

Pentru a obține skinuri gratuite trebuie să câștigi experiență participând la orice mod de joc matchmade (cu alți jucători), să îți crești nivelul contului de jucător și vei primi recompense pentru fiecare nivel pe care îl câștigi.