Radio Simplu

Ce spune prima literă a numelui tău despre tine

Prenumele pe care-l porți, mai precis prima lui literă dezvăluie trăsături de caracter și calități personale utile în relația cu semenii și mai ales la locul de muncă. Află care sunt atuurile tale!

A
Siguranța de sine face din tine un bun lider. Inspiri pe cei din jur și le insufli încredere în forțele lor. Te implici în multe activități. Odată ce te apuci să lucrezi pentru a lua un examen sau pentru a duce la bun sfârșit treburile de la serviciu,te dedici trup și suflet. În timpul liber,ești însetată de aventură.

B
Ești o femeie curajoasă,care nu se dă bătută cu ușurință indiferent de câte obstacole o despart de ceea ce-și dorește. În plus,ești generoasă,blândă și adori să te afli în compania prietenilor,fiindu-le aproape la nevoie.

C
Comunicarea este punctul tău forte. Ai darul de a face pe mulți să se simtă în largul lor în compania ta,să-ți aprecieze optimismul. Când ți se pare că îți sunt încălcate drepturile îți susții cu tărie cauza. În general,știi cum să-ți câștigi respectul celor din jur.

D
Ești o fire riguroasă și ai principii pe care le respecți cu religiozitate. De asemenea,te împaci bine cu rutina și-ți place să ai lucrurile în ordine. Riști chiar să faci o obsesie din menținerea curățeniei în casă.

E
Ești miloasă și blândă. Îi înțelegi și ajuți când ai ocazia pe cei mai puțin norocoși decât tine. Accepți cu greu în viața ta pe cineva care-ți îngrădește libertatea. Prietenii apreciază la tine personalitatea magnetic și zâmbetul atrăgător.

F
Ești o persoană grijulie cu cei dragi. Cea mai mare calitate a ta este să-i faci pe cei din jur să se simtă bine alături de tine. Fără să aștepți ceva în schimb,ajuți pe oricine observi că are nevoie de ajutor.

G
Ai multă imaginație și ești creativă. În situații dificile,obișnuiești să te bazezi pe instinct mai mult decât pe orice altceva. Adori să călătorești și să afli tot soiul de noutăți despre oameni și locuri nemaivăzute de tine.

H
Imaginația este punctul tău forte. În viață,cauți să conduci mai mult decât să fii condusă și iubești senzația pe care ți-o dă puterea mai presus de bani. Dacă îndrăznești să pui pe picioare o mică afacere,este posibil să ai succes.

I
Altruismul este calitatea ta cea mai mare. Îi înțelegi pe cei aflați în necaz,empatizezi cu problemele altora și găsești cele mai bune metode și cele mai potrivite cuvinte de a le intra pe sub piele și a le fi de ajutor când au cea mai mare nevoie.

J
Inteligența și sinceritatea te caracterizează. Ajungi să ai succes în plan profesional dacă muncești în ritm susținut și mai puțin datorită deșteptăciunii tale. Ești perseverentă și ai aspirații înalte în viață.

L
Ești genul de persoană care lași faptele tale să vorbească mai mult. Greu reușește cineva să te prindă pe picior greșit,pentru că ești flexibilă și te adaptezi ușor la schimbări. Ai un suflet mare și crezi cu tărie în caritate. Viața te recompensează pentru faptele bune.

M
Ești convinsă că orice ai vrea să obții n-o vei face decât prin muncă. Nu-ți place să-ți pierzi timpul cu nimic inutil. Succesulți se datorează încrederii în propria persoană și imboldului de a face lucrurile să se schimbe în loc de a aștepta o minune.

N
Poți avea încredere în intuiția ta și n-ar fi rău să-ți exploatezi mai mult latura artistică. Ești vorbăreață și adori să te înconjori de prieteni cu care să stai la taifas. Dai dovadă de multă sinceritate.

O
Ești răbdătoare și această calitate te ajută mult în viață. Dacă ai de luat un examen,reușești să înveți cu ușurință pentru el. Cu timpul,e posibil să devii sentimentală și să pui la suflet multe nereușite și dezamăgiri.

P
Ai un mod unic de a face lucrurile. Reușești fără prea mare dificultate să devii o persoană influentă atât datorită unor cuvinte bine alese,cât și prin acțiune care-ți dezvăluie inteligența.

R
Apropiații,prieteni,rude,nu te vor percepe niciodată ca pe o persoană incomodă,pentru că ești empatică și le arăți cât de mult îi înțelegi în momentele mai grele. Te străduiești să te ții departe de situații stresante și de stres în general. Tot ce-ți dorești este o viață liniștită.

S
Nimeni nu te egalează în optimism. Gândirea pozitivă,dar și manierele,delicatețea de a aborda oameni și situații dificile îți aduc multe avantaje. O răsfățată a sorții,tu n-ai nevoie să te lupți prea mult pentru a avea parte de tot ce ai nevoie în viață.

T
Ești o femeie puternicămai mult din punct vedere mental,decât fizic,ceea ce te face și însetată de cunoaștere. Cunoștințele te apreciază pentru altruismul tău,mai puțin pentru afecțiune.

U
Nu te lași condusă de nimeni,pentru că nu tolerezi să-ți fie îngrădită libertatea. Deciziile pe care le iei în viață se dovedesc bune pentru că ai noroc,dar și datorită intuiției tale. Cei dragi îți caută compania mulțumită înțelepciunii și umorului care te caracterizează.

V
Ești abilă,dinamică,muncitoare și entuziastă. Toate aceste calități îți aduc beneficii în plan profesional. Nu ești genul de persoană care,odată ce începe o activitate,se dă bătută pe parcurs din cauza dificultăților.

X
Ești sezuală și flirtezi adesea cu cei din jur. În viață,în căutarea de plăcere,mai mult decât de putere. De asemenea,nu obișnuiești să fii ranchiunoasă și să ții minte pe cineva care ți-a greșit cu ceva sau ți-a făcut vreun rău.

Z
Unde e vreun conflict,tu reușești să readuci buna înțelegere. Cu optimismul care te caracterizează și cu diplomație faci față oricărei situații delicate care ți se ivește în viață.