Radio Simplu

Ce spune manichiura pe care o porți despre tine

Câte manichiuri, atâtea stele pe cer! Unghiile au urcat până în vârful tendințelor și au devenit centrul de interes al fashionistelor. Și, cu atâtea modele și tendințe disponibile, nici nu e de mirare că manichiura a acaparat atenția noastră: până la urmă, nu ne vom putea picta niciodată chipul cu fantezia cu care ne colorăm unghiile!

Alege din paleta de manichiuri de mai jos pe cea care îți face cu ochiul și pe care ai purta-o cu toată mândria din lume și vezi ce spune despre tine!

Spune-ne ce manichiură porți și noi îți spunem cine ești!

Nu ne mai interesează palmele: de acum încolo, ghicim cine ești doar uitându-ne la unghiile tale!

Ai o manichiură simplă, cu lac de unghii

Bate vântul prin compartimentul tău de oje: ai mai multe sortimente de lac de unghii și doar câteva oje rătăcite, pe care le folosești, însă, foarte rar. Asta nu înseamnă că ești neîngrijită: manichiura ta este impecabilă, chiar dacă mereu transparentă, iar unghiile sunt roz și sănătoase (da, reținerea în a folosi ojă le-a garantat o asemenea viață de lux). Ce spune alegerea ta despre tine? Ești încrezătoare și independentă, nu te supui tendințelor și nu ai nevoie de artificii pentru a atrage atenția. Felicitări!

Ai unghii roșii, superbe

Pui mare preț pe manichiură, dar te rezumi doar la câteva culori: roșu e preferatul tău și doar din când în când apelezi la roz sau la nude-uri. Ești o fire clasică, elegantă, care pune mare preț pe aparențe. Consideri că imaginea e foarte importantă și ești conștientă că manichiura spune multe despre tine, așa că îi acorzi atenția necesară. Ești puternică, cu o poziție socială de invidiat, mereu foarte bine pusă la punct! Te admirăm!

Ai unghii negre, rebele

Ești o răzvrătită! Nimic nu te sperie și nu te temi să ieși din rândurile gri, monotone, ale umanității. Unghiile negre pot (sau nu) să fie un indiciu al pasiunii tale pentru rock sau pur și simplu al dorinței de a te detașa de „cei mulți”. Ai un suflet rebel și nu tolerezi prea bine regulile, deși știi să te împaci și cu autoritatea, atunci când e necesar. Cu toate acestea, există o anumită înclinație spre clasic în inima ta, ceea ce te menține loială negrului. Adevărul e că te înțelegem!

Ai ales unghiile galaxy

Pe unghiile tale strălucesc mereu ultimele tendințe! Ești pur și simplu o devoratoare de modă și nimic nu trece pe sub radarul tău de trenduri. Ai atras pe rând atenția cu manichiura chrome, nu ai ezitat să încerci nici unghiile acoperite cu blană, iar acum, degetele tale se mândresc cu nuanțe ce aparțin spațiului celest. Cu popularitatea de care se bucură „Gardienii galaxiei”, nu ne miră alegerea ta. Am vrea să ne fii consilieră, pentru a beneficia de creativitatea, spiritul de observație și super intuiția ta!

Unghiile tale sunt o demonstrație de artă

Fie că alegi forme geometrice sau alăturări fanteziste de culoare, unghiile tale vor arăta mereu ca decupate dintr-un tablou din marile galerii ale lumii. Ai o fire de artistă: ești plină de imaginație, ai o minte care adoră să umble pe tărâmuri străine celorlalți și nu te supui niciunei tendințe. Ai alege oricând modelul de ombre, decorat cu forme geometrice din imagine, chiar dacă știi că nu se mai poartă: ar constitui chiar un imbold pentru tine. Mărturisim: te invidiem!

Unghiile animal print, feblețea ta!

Bună, wild thing! Ești sălbatică, pasională, îndrăzneață, o fată ca un vulcan! Manichiura ta va fi mereu la fel de nedomolită ca tine, așa că unghiile animal print te reprezintă perfect. Nu îți este teamă să epatezi și puțin îți pasă dacă nu se mai poartă trendul de pe degetele tale: cât timp te reprezintă și îți place, nu vei renunța la el. Bravo!

Unghii cu flori, esența romantismului

Flori presărate pe unghii: ce poate fi mai delicat de atât? Ești o fire sensibilă, o romantică incorigibilă. Adori frumosul, arta, deși nu ai putea spune că îi înțelegi întotdeauna tendințele nonconformiste. Tu ești o fire dulce, una care se simte desăvârșită în compania florilor și a culorilor. Manichiura ta va fi mereu la fel de specială precum sufletul tău. Suntem convinse că ne-am înțelege de minune!

Unghii acoperite de dungi, pentru o fire analitică

Ești inteligentă, cu o minte ascuțită și un apetit pentru formele geometrice, pentru puritatea liniilor. În același timp, ai și un strop de nonconformism, care se traduce prin modele de manichiură creative și îndrăznețe. Ești franțuzoaica din lumea colorată a unghiilor: naturală, dar mereu îngrijită, cu acel „je ne sais quoi” care atrage toate privirile, fără a epata, însă, cu altceva decât inteligența sa.

Unghii cu modele vesele, inocente

Dacă ai tresărit de emoție la vederea unghiilor acoperite cu emoji și ești gata să le urmezi și tu exemplul, ești o fire inocentă și copilăroasă. Ți-ai păstrat sufletul cald al copilăriei și nu ai de gând să renunți la el. De ce să îți acoperi unghiile cu o singură culoare, când ele pot fi la fel de vibrante precum personalitatea ta? Nu îți putem spune decât un singur lucru: ține-o tot așa!

Tu ce părere ai? Te-ai regăsit în interpretările noastre?