Radio Simplu

Ce spune Elena Udrea despre candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei: „Gata, s-a terminat cu gluma!”

Cunoscută ca apropiată a lui Traian Băsesceu, Elena Udrea nu a ratat momentul să comenteze anunțul candidaturii fostului președinte la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea și-a exprimat, într-un mesaj postat pe Facebook, susținerea pentru candidatura europarlamentarului PMP la alegerile locale, așteptate în această toamnă.

Elena Udrea este convinsă că Traian Băsescu va câștiga alegerile locale din acest an și îi îndeamnă pe contracadnidații săi să „își ia găletușele de nisip și să plece acasă”.

„Gata, s-a terminat cu gluma!

Candidații și susținătorii lor, cei aflați la vedere sau ascunși aiurea, prin “păduri”, își pot lua găletușele din nisip și pot merge acasă!

Traian Băsescu, candidează! Și ca întotdeauna, câștigă!

Se face din nou politică în România! Se face din nou administrație în România!”, este mesajul Elenei Udrea.

E oficial! Train Băsescu va candida pentru funcția de primar General al Capitalei
GÂNDUL.RO a aflat în premieră că fostul președinte al României a stabilit că va candida la alegerile locale, iar, ulterior, lideril PMP Eugen TOmac a confirmat vestea pe contul său de Facebook.

Tomac invită bucureştenii să-l susţină pe fostul şef al statului, în campania de strângere de semnături. PMP vrea să dea o lecţie PNL-ului şi USR-ului, care nu au făcut loc şi pentru PMP la negocierile pentru primării.

„În atenţia tuturor colegilor şi susţinătorilor PMP! Vă invităm să ne susţineţi în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucureşti! Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti!”, a scris Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Duminică seară, Traian Băsescu a afirmat că PMP va decide, săptămâna aceasta, dacă va candida la Primăria Capitalei. „Dacă voi candida, situația va fi deblocată în câteva ore, pentru că pur și simplu, prin dispoziție de primar, îi dau lui Costanda terenul din Satul Francez. Punct”, a declarat fostul președinte, duminică seara, la Digi24. „Nu vreau să dau teren pe malul lacului Floreasca. Deci, acolo unde au câștigat Lincarii terenul în instanță, acolo va primi terenul pe care l-a cumpărat”, a adăugat Băsescu.