Radio Simplu

Ce SMS a primit Andra Măruță, de la o vecină, chiar în timpul emisiunii Românii au Talent de la Pro TV

Ediția a patra, din sezonul al zecelea al emisiunii ”Românii au Talent”, a oferit – din nou – momente memorabile. Concurenții au încercat să îi convingă pe cei patru jurați că merită să treacă mai departe, în urma prestațiilor de pe scenă, iar atmosfera a fost, ca de fiecare dată, incendiară.

Nu lipsesc momentele savuroase, firește – acestea fiind sarea și piperul emisiunii -, iar unul dintre ele a avut-o ca protagonistă pe Andra Măruță. Într-una dintre pauze, Florin Călinescu a sesizat că jurații de lângă el stăteau cu ochii în telefoane, motiv pentru care a reacționat imediat. ”Să-mi bag picioarele, ce-a făcut telefonul mobil din boi, mă…”, a constatat Florin Călinescu, moment în care Andra s-a simțit datoare cu o explicație. Iar explicația Andrei a fost o adevărată surpriză. ”Mi-a cerut o vecină numărul unei alte vecine”, a spus ea. ”Dă-i numărul meu”, a sfătuit-o Florin Călinescu, iar Andra a început să râdă.

”Îmi pare rău că trebuie să mă așez pe scaun…”
Numărul prezentat trupa Kalashnyk Brothers a fost impresionant și apreciat la justa valoare atât de spectatori, cât și de jurați. La un moment dat, aceștia s-au ridicat de la masă și au urmărit spectacolul în picioare.

”Îmi pare rău că trebuie să mă așez pe scaun, dar o fac pentru că trebuie să vorbesc la telefon. Altfel, ar fi trebuit să rămân în picoare, exprimându-mi o reverență fără niciun gram de îndoială. O concentrare, o perfecționare absolut extraordinare”, a ținut să menționeze Florin Călinescu la finalul numărului executat de cei doi acrobați.