Radio Simplu

Ce se întâmplă până la sfârșitul verii cu zodiile

Horoscop AUGUST 2018 Mariana Cojocaru. Celebrul astrolog a realizat preiziunile pentru ultima lună de vară.

Berbec- Vestea bună pentru voi este dată de faptul că Venus intră în Balanţă, adică în domiciliul vostru conjugal. Respectaţi-vă partenerii de viaţă! Intră exact la începutul săptămânii, pe 6-7 august. Posibile parteneriate de afaceri şi colaborări, se pare, mult mai bune cu reprezentantele sexului frumos (Venus-planetă feminină). Compatibilitate foarte bună cu Leul zodiacal, deoarece e zodie de foc.

Taur- Venus este una din patroanele voastre astrale. Acum va fi în tranzit în sectorul astral al sănătăţii voastre, adică în Balanţă. De aceea sănătatea este destul de bună în următoarele trei săptămâni, cât durează trecerea lui Venus prin zodia soră(Venus-patron comun la Taur şi Balanţă). Primiţi un plus de carismă, de frumuseţe, de bun gust.Veţi investi în sănătate, în garderobă şi în amenajări de casă.

Gemeni – Mercur este retrograd încă, aşa că este bine să fiţi atenţi dragilor şi dragelor la efectele lui. Fiţi atenţi toţi cum comunicaţi şi cu cine vorbiţi, căci Mercur este în Leu. Nu vă daţi mari, fiţi temperaţi şi observaţi oamenii cu care interacţionaţi. Riscul de rătăciri de bani şi de acte nu a dispărut încă. Atenţie, dacă plecaţi în vacanţă unde vă lasaţi banii şi bunurile de valoare, ca să nu dispară…

Rac – Mare atenţie dacă aveţi afecţiuni cronice sau persoane cu afecţiuni cronice în preajma voastră. Să vă urmaţi tratamentul sau, să le sfatuiţi să îşi urmeze tratamentul ca la carte. Nu intraţi în dispute la locul de muncă şi dezamorsaţi bombe(conflicte iscate din senin). Feriţi-vă de persoanele care vă pot face rău! Nu umblaţi noapte pe străzi dosite, lăturalnice, că sunt oameni care vă pot ataca.

Leu – Odihnă pe săturate, de vreme ce Mercur este retrograd. Nu vă expuneţi la pericole de niciun fel, inclusiv să nu staţi să vă expuneţi în exces la Soare. Este o perioadă un picuţ mai delicată pentru sănătate şi pentru integritatea organismului. Nu a trecut nici riscul de accidente de maşină sau de altfel de accidente(vezi Karma pe astrograma general a perioadei, nu cea natală). Iubiri unice, de copii şi de soţ(ie).

Fecioara – Lilith, alias Luna Neagră va intra în Vărsător din 6-7 august şi va face opoziţie cu Mercur Retrograd din Leu(patroana voastră astrală). Pentru cele care nu au greşeli şi păcate karmice, acest aspect nu vă afectează. Pentru celelalte, acest aspect se poate constitui într-un pericol real. Venus părăseşte zodia voastră şi intră în Balanţă, de aceea dragostea va trece prin stomac. Nu vă înfometaţi, că-I bai!…

Balanţă- Mare bucurie pentru voi! De ce? Pentru că Venus, fiica risipitoare se reîntoarce acasă din pribegie. Adică, reintră în domiciliu astral(Venus este patroana zodiacală). Venus este şi artista zodiacului. Trigonul pe care-l va face cu Lilith şi Karma din Vărsător este de bun augur pentru ambele iubiri: şi iubirea adevărată şi cea pasională. Sensul Vieţii este ca iubirea să se bazeze mai întăi pe o prietenie.

Scorpion- Jupiter a revenit la sentimente mai bune pentru voi, nu şi pentru Săgetători. Pentru voi câştigurile financiare sunt foarte posibile. Norocul nu vă mai este înjumătăţit. Venus în Balanţă din 6-7 august crează o atmosferă mai liniştită şi vă susţine sănătatea. Se pot naşte iubiri noi la locul de muncă. Diplomaţia este punct forte venusian şi vă ajută să ocoliţi pericole şi obstacole majore. Succes!

Săgetător- Duşmănii şi bârfe pe la colţuri, de vreme ce Jupiter, patronul vostru astral este în Scorpion. O relaţie imposibilă între Scorpioni şi Săgetători, mai ales că Jupiter staţionează în acest sector astral. Financiar, lucrurile stau şi mai prost. Dar mai prost staţi cu comunicarea şi persoanele din jur( toate planetele retrograde din Capricorn indică acest fapt). Mercur Retrograd ridică obstacole şi bariere vii.

Capricorn- Planetele retrograde din constelaţia voastră plus eclipsele perioadei vă atenţionează asupra stării de spirit, sănătăţii, blocajelor financiare. Dintre toate, punctual cel mai vulnerabil îl constituie sănătatea. Detoxifierea organismului şi eliminarea energiilor negative sunt cele mai importante. Cum puteţi elimina energia negativă? Prin acupunctură, homeopatie, băi cu sare marină grunjoasă.

Vărsător- Sunt două tipologii: uraniană şi saturniană. Tipologia uraniană beneficiază de trigonul pe care Venus din Balanţă îl va face cu Karma, Lilith şi Marte Retrograd din zodia voastră. Aspecte pasionale puternice, care vin cu iubire la pachet. Tipologia saturniană poate fi afectată de Saturn Retrograd din Capricorn. Saturnienii zodiei pot avea probleme de sănătate(cronicizări ale unor arfecţiuni).

Peşti- Peştii care urcă au susţinerea lui Neptun în mers direct. Peştii care coboară (vezi reprezentarea grafică a zodiei) pot pătimi pentru neînţelegerea unor lucruri ce ţin de trecut. Karma din Vărsător cu Marte Retrograd vă atenţionează asupra intervenţiilor chirurgicale şi stomatologice. Risc de accidente la locul de muncă, aşa că este bine să respectaţi normele în vigoare( cu echipamente de protecţie).