Radio Simplu

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FETIȚA BIANCĂI DRĂGUȘANU ÎN TIMP CE VEDETA SE AFLĂ ÎN VACANȚĂ CU SOȚUL. CHIAR VICTOR SLAV A PUBLICAT IMAGINEA

GALERIE FOTO (2)

Sexy-blondina Bianca Drăgușanu se află în vacanță, alături de partenerul de viață, deși – la un moment dat – divorțul părea iminent. Totuși, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalalt, iar perioada sfârșitului de an a însemnat și o escapadă la munte.

Firește, au existat și întrebări referitoare la fetița Biancăi, iar cel care a rezolvat misterul a fost chiar… tăticul. Victor Slav a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu micuța, semn că a fost la Deva pentru a o vedea. Sofia Natalia se află la bunica ei, mama Biancăi, și se simte excelent. Prezentatorul TV a declarat, la un moment dat, că va căuta o grădiniță perfectă atunci când micuța va împlini 3 ani, asta însemnând și că și-ar dori ca fiica sa și a Biancăi să vină la București. Mărturisește că îi este destul de greu să meargă la Deva, la două-trei zile, pentru a o vedea.

„A mea este la Deva. O văd o dată la două, trei săptămâni. Stă la curte. Mâncarea de acolo este mâncare de casă. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este OK așa. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță. Acum căutăm grădinița perfectă. Este bine acolo, pentru că este apropiată și de verișorii ei. Este greu că nu pot să mă duc acolo să o văd la două, trei zile, pentru că avem și noi filmări”, a declarat Victor Slav pentru VIVA.