Radio Simplu

Ce salariu are Andreea Mantea la Puterea Dragostei

Subiectul legat de salariile vedetelor de televiziune din România a reprezentat mereu un punct de interes pentru cititori și telespectatori. Oamenii au avut întotdeauna curiozitatea să afle cât câștigă preferații lor și din această cauză, în media au fost vehiculate de-a lungul timpului diverse sume de-a dreptul astronomice.

Salariul fabulos încasat de Andreea Mantea la Kanal D

Andreea Mantea se numără printre cei mai bine plătiți prezentatori TV din showbiz-ul autohton. Gazda emisiunii Puterea Dragostei, transmisă de Kanal D, se află la al doilea sezon consecutiv, însă după experiența din Turcia, vedeta nu s-a lăsat prea ușor convinsă să continue în acest show. Pe lângă faptul că întreaga producție este realizată în România, frumoasa brunetă încasează un salariu fabulos.

Este vorba despre 8.000 de euro, bani pe care Andreea Mantea îi primește în fiecare lună, pe toată durata emisiunii matrimoniale cu care postul trustului Dogan își propune să cucerească audiențele în această primăvară.

Primul sezon al emisiunii i-a creat unele dificultăți Andreei Mantea, în condițiile în care filmările au avut loc în Turcia. Astfel, frumoasa brunetă s-a văzut nevoită să se mute în Istanbul, împreună cu fiul său David și bona acestuia.

Lunile petrecute în Istanbul și-au pus amprenta asupra Andreei Mantea, care a vorbit despre dorința de a învăța limba turcă și despre măsurile luate în acest sens: „Da, am luat câteva lecții de turcă”, a spus vedeta. În ceea ce privește mâncarea din Turcia,frumoasa brunetă a recunoscut că nu putea rezista tentației de a gusta din deliciile locale.

„Îmi este foarte greu să fac față, nu prea pot să mă abțin, mai ales de la dulciuri. Dar cred că am descoperit secretul: consum foarte multe ceaiuri și simt eu că acestea mă ajută să nu mă îngraș. Uite, un alt lucru de care mă bucur de când filmăm la Istanbul: soarele! Este un pic mai cald decât în România. Și cerul parcă are altă culoare aici. Nu am pomenit atâta frumusețe într-un singur loc, orașul acesta are câte puțin din toate” , povestea Andreea Mantea, la vremea respectivă.

Dacă Andreea Mantea a întâmpinat unele probleme de adaptare în Turcia, fiul său David nu s-a aflat deloc într-o astfel de situație. Micuțul începuse deja să îndrăgească viața din Istanbul, ba chiar și-a făcut și prieteni noi, chiar dacă o vreme i-a fost dor de casă, după cum mărturisește bruneta: Cred că mai mult o dorea pe Lara, iubita lui de la grădinița din România, dar i-a trecut imediat, că a găsit o altă „Lara” la grădinița din Istanbul. El s-a adaptat foarte repede la locurile de aici, cred că este mult prea mic ca să conștientizeze schimbarea”, spunea vedeta.