Radio Simplu

Ce să nu-i spui niciodată copilului tău când plânge. Aceste cuvinte îl pot răni pe viață

Educația unui copil poate fi provocarea vieții pentru orice părinte.
În ciuda faptului că unii cred că a avea copii este o sarcină simplă, realitatea este că poate fi extrem de dificil să le oferi o educație bună, care să nu-i lase cu traume sau cicatrici pe viață. Este foarte important să știi câte ceva despre asta, pentru a-ți îmbunătăți relația cu copilul tău. Specialiștii în parenting explică ce să nu-i spui niciodată copilului tău când plânge. Ei spun că vorbele tale ar putea să-l rănească pe viață.

Ce să nu-i spui niciodată copilului tău când plânge. Avertismentul specialiștilor
Se spune de multe ori că cei mici, în primii ani de viață sunt ca niște bureți care absorb totul. Chiar și lucrurile negative pe care le transmiți prin propriile nesiguranțe sau probleme de relație, vor fi asimilate de copil. Din acest motiv, este foarte important să iei în considerare cum vrei să-i instruiești pe copiii tăi. Ce vei face pentru ca micuții tăi să înfrunte viața într-un mod echilibrat.

Experții au întotdeauna o recomandare importantă atunci când vine vorba de parenting. De aceea este esențial să nu încetezi niciodată să înveți lucruri noi în această muncă de însoțire a noilor generații. Cel mai bun lucru în vremurile noastre este să promovăm o educație respectuoasă, care să nu genereze un impact negativ asupra lor.

Ce să nu-i spui niciodată copilului tău când plânge
Deși se poate întâmpla frecvent să simți că-ți pierzi cumpătul, strignd și țipând la el nu va părea o acțiune care te va face să dai dovadă de autoritate și să primești respect. Realitatea este că rezultatul ar putea fi complet opus față de ceea ce te-ai așteptat. Asta deoarece copiii tăi vor învăța că, în mijlocul unei crize, singurul lucru care poate funcționa este să facă și ei ca și tine, crize de furie.

Deci, înainte de a se întâmpla asta, este mai bine csă știi ce să nu-i spui niciodată copilului tău când plânge. Ai putea sa-l ranesti pe viata, scrie viviendoencasa.mx. Modul în care îi abordezi pe cei mici în această etapă este de o importanță vitală.

A fi adult nu înseamnă altceva decât să ai mai mulți ani de viață. Dar asta nu te face superior unei ființe mici, care tocmai învață despre viață.

Dacă plângi, nu te voi mai asculta. Asta îl va face să se simtă neîncrezător, pentru că va înțelege că, arătându-și sentimentele, îl vei certa
Nu este mare lucru. Prin minimizarea experiențele lui îl face doar nesigur și nu îi oferă valoarea potrivită
Doar bebelușii plâng. Vârsta ta nu te face mai puțin în formă sau mai puțin înțelept, merită și ei respect
Taci. Invalidarea a ceea ce simte îl va face îmbufnat și evaziv
Îți dau eu motive să plângi. Îl îveți un mesaj inuman, și anume acela că se poate comunca doar prin violență.