Radio Simplu

Ce s-a întâmplat cu nepotul Oliviei Steer după ce a murit sora vedetei

Cunoscută activistă anti-vaccinare și promotoare a stilului de viață raw-vegan, Olivia Steer a decis să-și schimbe complet viața atunci când sora ei a murit de cancer, la numai 38 de ani, lăsând în urmă un băiețel.

Moartea surorii sale, Lavinia, a fost momentul care i-a schimbat complet viața Oliviei Steer. Fost regizor și asistent universitar la facultatea din Oradea, Lavinia Steer a fost diagnosticată cu cancer în timp ce era însărcinată, însă a decis să păstreze sarcina și să amâne chimioterapia. După naștere, a început tratamentul pentru cancer, dar nu s-a mai putut lupta cu boala decât cinci ani. Băiețelul ei este crescut de bunică, mama Laviniei și a Oliviei. Într-un interviu, Olivia a explicat: ”Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească.”

Lavinia Steer a fost activă pe toată durata bolii sale. Ea avea și o mare pasiune pentru câini, era crescător și arbitru internațional în concursurile pentru câini.