Radio Simplu

Ce s-a ales de Jennifer Dumitrașcu, fetița inocentă din serialul ”Îngerașii” de la ProTv la 11 ani de la terminarea filmărilor

GALERIE FOTO (6)

Telenovela „Îngerașii” făcea furori, iar o fetiță blondă era una dintre cele mai simpatice personaje. 11 ani au trecut de când s-au încheiat filmările, iar fetița nu mai este o…fetiță ci o adevărată domnișoară care atrage privirile pe stradă. Unde mai pui că pozează și provocator… Este Jennifer Dumitrașcu, acum o senzuală tânără.

Serialul românesc „Îngerașii”, ai cărui protagoniști au fost actorii Adela Popescu și Ioan Isaiu, a înregistrat audiențe-record în perioada 2008-2009, în care a fost difuzat, iar asta nu numai datorită carismei actorilor principali, ci și datorită „îngerașilor”, simpaticii copii care au jucat senzațional în comedia romantică a momentului, scrie VIVA!

Fetița dulce și blondă are acum 17 ani, iar fanii ei sunt, pur și simplu, îndrăgistiți de ea. Jennifer nu ratează să pozeze pe pagina de socializare, unde are mulți prieteni virtuali.

Jennifer Dumitrașcu continua actoria!
Jennifer Dumitrașcu este deja angajată a Operei pentru Copii din București și a activat și la Teatrul Stela Popescu. De asemenea, ea a înregistrat și voci pentru mai multe filme de animație, printre care „În căutarea lui Dory” (2016), „Cartea Junglei” (2016) sau „Întors pe dos” (2015).