Radio Simplu

CE S-A ALES DE FOSTA SOŢIE A LUI ADRIAN ENACHE! A DIVORŢAT DE EA PENTRU IULIANA MARCIUC

GALERIE FOTO (4)

Despre telenovela Adrian Enache – fosta soţie, Corina – Iuliana Marciuc s-a tot vorbit în ultimii ani. Solistul a divorţat de Corina în 2009, după un mariaj de 14 ani, pentru a rămâne cu Iuliana Marciuc, cea de care s-a îndrăgostit încă din timpul căsniciei.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani, dar s-au iubit în taină până ce artistul a divorţat de mama fiicei sale, Diana, în vârstă de 23 de ani acum.

Ce s-a ales de fosta soţie a lui Adrian Enache!
Corina povestea cu ani în urmă că Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au cuplat încă de pe vremea când fiica lor, Diana, a venit pe lume. Deşi ştia de relaţia acestora, Corina a preferat să rămână căsătorită cu Adrian de dragul copilului lor.

”Am tot aflat veşti că cei doi s-ar fi căsătorit. Multă vreme Adrian a oscilat între mine şi Iuliana, iar el nu se hotăra cu cine să rămână. Am mers mai departe pentru mine şi copilul meu. M-am detaşat de relaţia lor şi am mers mai departe pe drumul meu.

M-am detaşat pentru că Iuliana a fost foarte insistentă în privinţa acestei relaţii. Dar eu mi-am văzut de casă şi copil. După ce s-a născut Diana, a intrat Iuliana in viata noastră, ea a filmat naşterea Dianei. Am aflat că ar fi împreună din presă, iar el nu a recunoscut niciodată şi nu a vrut sa divorţeze. Am zis să nu întindem „pelteaua”, hai să terminăm această poveste”, mărturisea ea la începutul anilor 2000.

Femeia nu a suferit prea mult după despărţirea de Adrian. A preferat să se refugieze în muncă şi este managerul unei agenţii de turism, motiv pentru care călătoreşte extrem de mult, scrie VIVA! Deşi nu mai este la prima tinereţe, Corina arată foarte bine, drept dovadă stând fotografiile de pe reţelele de socializare.

Iuliana Marciuc îşi poate trăi acum liniştită povestea de amor cu Adrian Enache, însă cei doi nu s-au căsătorit, ci au făcut doar o logodnă la biserică, în Bulgaria, în vara lui 2010. Au împreună un băiat, pe David Mihnea Enache.

”Nu-mi pare rău că mi-am ascultat inima. Am știut că fără dragoste eu nu pot trăi și sunt convinsă că numai cine are norocul să întâlnească dragostea poate fi fericit”, mărturisea Iuliana Marciuc la scurt timp după ce Adrian Enache a divorţat.