Radio Simplu

CE PORECLĂ RUȘINOASĂ AVEA ELENA CEAUȘESCU. MOTIVUL: NU PURTA NICIODATĂ LENJERIE PE SUB ROCHII SAU FUSTIȚE

Elena Ceaușescu a fost un personaj cel puțin la fel de controversat, cum era soțul ei, Nicolae. Soția fostului dictator arăta și se comporta în societate ca o doamnă respectabilă, însă au ieșit la iveală numeroase secrete despre Elena Ceaușescu, care nu îi fac cinste.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Dosarele VIP”, Cristi Brancu și Dan Capatosau dezvăluit că Elena Ceaușescu avea o poreclă rușinoasă, i se spunea „păsărică”, deoarece nu purta niciodată lenjerie intimă.

Despre ea s-a spus și că s-ar fi iubit cu fratele lui Nicolae Ceaușescu și atunci când se afla la vârsta adolescenței, se iubea pe unde apuca cu tot felul de tineri.

Lucrurile s-au schimbat însă după ce s-a căsătorit cu Nicolae Ceaușescu, păstrând unele obiceiuri „perverse”. Un dintre ele era metoda de relaxare. Când voia să se destindă, soția fostului președinte se uita la filme pentru adulți.

Elena Ceaușescu înregistra partidele de amor
Elena Ceaușescu era obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Soția lui Nicolae Ceaușescu le urmărea pe aceastea, punându-i pe agenții lui Ceauseșcu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, încântată să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Cea mai mare obsesie o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

“Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut sa stie> «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. “Curva dracului”, a spus Elena respirand din greu. Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in «camera din spate», iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele” sunt dezvăluiri așternute în paginile cărții “Orizonturi rosii”.

Soției dictatorului comunist îi plăcea să știe cum fac amor copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante din viața lor intimă.