Radio Simplu

Ce-o face pe Dana Budeanu să plângă? Răspunsul neașteptat

Dana Budeanu, una dintre cele mai controversate prezențe online din România, a declarat într-un podcast că plânge atunci când aude de necazurile oamenilor în vârstă.

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite și controversate prezențe online din România, cu sute de mii de vizualizări pe contul său personal de YouTube. Anul trecut, ea a ajuns în centrul atenției cu declarațiile prin care incita bărbații să bată femeile sau atacurile din campania electorală pentru alegerile locale. Acum, ea a fost invitata lui Damian Drăghici la emisiunea de pe YouTube a artistului, numită „Podcastul lui Damian Drăghici”. Cei doi au abordat mai multe teme, însă o întrebare a pus-o pe Dana Budeanu pe gânduri: „Ce-o face pe Dana Budeanu să plângă?”.

„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie. Fără ceea ce au făcut ei. Noi avem gratis astăzi ceea ce am primit de la ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele. Din păcate, și România, și alte state îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a declarat Dana Budeanu.

„Am fost un copil bătrân”
„Dana cea de acum este cea pe care mi-o doream de la 5-6 ani. Eu am fost un fel de copil bătrân. Nu mi-am schimbat principiile de când îmi amintesc. Sunt foarte încăpățânată din punctul acesta de vedere, nu fac niciun compromis de minte și de suflet. Nu va exista nimeni niciodată care să mă schimbe, ceea ce nu înseamnă adevăr pentru mine, nu există. Eu nu fac rău nimănui și nu fac compromisuri, nici de minte, nici de suflet”, a mai spus ea.