Radio Simplu

Ce mult a crescut fiul Nadiei Comăneci! La 13 ani, Dylan e un blond frumușel foc și îi calcă pe urme mamei sale în gimnastică

GALERIE FOTO (8)

La 13 ani de când a devenit mamă, Nadia Comăneci se poate mândri cu un băiat de toată frumusețea. Dylan, fiul legendarei gimnaste și a lui Burt Conner este, la 13 ani, o speranță a gimnasticii, dar și un adolescent simpatic, care va fura, cu siguranță, multe inimi.

Nadia Comăneci și-a îndeplinit în anul 2006 un mare vis, acela de a deveni mamă. La 11 ani după ce s-a căsătorit cu sportivul canadian Bart Conner, prima gimnastă din istorie care a atins perfecțiunea, a adus pe lume un băiețel, pe care l-a botezat Dylan, după numele celebrului cântăreț Bob Dylan.

Cum arată și ce preocupări are la 13 ani fiul Nadiei Comăneci
La cei 13 ani pe care i-a împlinit vara aceasta, Dylan este un preadolescent cu preocupări sportive, cum era de așteptat. Dar băiatul nu s-a rezumat doar la a le călca părinților pe urme în gimnastică, ci a întregit lista sporturilor practicând hochei, golf, echitație și fotbal. De altfel, băiatul chiar face parte dintr-o echipa de fotbal pentru junior.

LUGLIO 1981 UNIVERSIADI – LA GINNASTA RUMENA NADIA COMANECI CONSEGNA LA TARGA DELLE UNIVERSIADI AL PRESIDENTE NICOLAE CEAUSESCU. AL CENTRO ELENA CEAUSESCU, RICONOSCIMENTO, SPORT, PRESIDENTE, DITTATORE, ANNI 80, ROMANIA, B/N, 743785/2BIS


Nadia Comăneci şi Bart sunt foarte mândri de fiul lor, iar fosta gimnastă postează în social media imagini cu Dylan executând mișcări grele de gimnastică. „Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu’, a spus Nadia despre copil după ce a născut.

Nadia are un singur regret, că din cauza angajamentelor profesionale care o trimit în toată lumea, nu poate petrece suficient timp cu copilul ei.

Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Printre cei care călătoresc cel mai mult şi spun nu la multe evenimente pentru că trebuie să gaseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport’, mărturisea Nadia Comăneci pentru Prosport în urmă cu un an.