Radio Simplu

Ce meserie are fata criminalului din Caracal. Nimeni nu își imagina că are acest job

Criminalul din Caracal a avut cândva familie. Doi băieți și o fată, împreună cu mama lor, l-au părăsit în urmă cu mulți ani pe Gheorghe Dincă și l-au evitat de atunci pe cât de mult au putut, știind probabil natura violentă a celui pe care autoritățile îl suspectează că a omorât cel puțin un om.#

Fiica lui Dincă a ajuns să practice o meserie cât se poate de onorabilă și să fie un om respectat în Timișoara, acolo unde s-a stabilit împreună cu mama sa.

Ea este medic veterinar, după cum dezvăluie Can CAN. Potrivit aceleiași surse, soția lui Dincă a plecat de lângă acesta, în urmă cu 10 ani, din cauza certurilor dese și a bătăilor pe care le primea de la cel care acum este suspect de crimă.

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată. Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau “Lulu”, cum era cunoscută de prieteni şi familie. Principala ipoteză pe care merg polițiștii este aceea a unei crime, iar principalul suspect ete Gheroghe Dincă, cel care nu a recunoscut însă nimic, până la această oră.

Sursa: Capital.ro