Radio Simplu

Ce mesaj a primit Ion Macesanu de la Alexandra

S-a împlinit un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar părinții fetei nu și-au mai văzut fiica decât în vise. Tudorița și-a visat fata doar o singură dată, iar atunci Alexandra i-a spus că este mo….artă. Soțul ei, însă, este vizitat ceva mai des de fiica lui, în timp ce doarme.

Părinții Alexandrei Măceșanu nu mai au decât visele și înregistrările apelului la 112 făcut de fiica lor. Tudorița Măceșanu mărturisește că nu mai suportă să le asculte, dar că sunt singurele lucruri care i-au rămas de la fiica ei.

Părinții Alexandrei Măceșanu o visează pe fiica lor
Tudorița Măceșanu a visat-o pe Alexandra doar o dată, toamna trecută. A fost un singur vis, dar nu are cum să îl uite niciodată – pentru că însăși fiica ei i-a dat un cutremurător răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor.

„Ştiam că era ea, dar avea faţa acoperită. Alexandra, tu eşti? Da, mamă, eu sunt. Eşti moartă? Da, mamă, sunt moartă”, a spus femeia, pentru Libertatea.

Ion Măceșanu o visează ceva mai des pe Alexandra, iar a doua zi, de dimineață, îi povestește mereu soției ce a văzut:

„Ultima oară, a visat că îi cerea pâine. De mică, Alexandra avea o boală cu pâinea caldă, nu aştepta să se răcească. Îi plăcea să o mănânce aşa, fierbinte. Dacă nu-i dădeai, lua pe ascuns. Alexandra, cine ţi-a dat pâine? Buni a lui tataie mi-a dat pâine, că tu eşti prea zgârcită.”

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. Anchetatorii, susținuți de expertiza INML, spun că fata a fost uc…isă de Gheorghe Dincă și că trupul ei a fost inci…nerat.