Radio Simplu

Ce mașină are Marian Godină. Celebrul poliţist s-a îmbogăţit peste noapte

Polițistul brașovean Marian Godină a avut numai de câștigat de pe urma talentului său de scriitor. Banii obținuți de pe cărțile vândute nu i-a cheltuit fără cap, însă și-a făcut un moft: a cumpărat o mașină pe care și-o dorea foarte mult!

Până nu de mult un simplu agent la Poliția Rutieră din Brașov, salariul lui Marian Godină nu-i permitea acestuia să-și cumpere tot ce-și propusese penru o viață fără lipsuri. Până într-o zi, când talentul lui beletristic, apreciat de foarte multă lume, s-a transpus într-o carte… și au mai urmat. Până la un punct, când curioșii au oprit calculele, Godină făcuse peste 60.000 de euro din vânzarea cărții ”„Flash-uri din sens opus”.

Banii s-au dus imediat pe lucruri esențiale în viața oricărui om: o casă și o mașină. Astfel că Godină nu doar că și-a schimbat locuința, dar și-a luat și altă mașină. A trecut de la un Peugeot din 1995 la un Audi din 2008.

Marian Godină nu este doar un polițist respectat și apreciat de multă lume, ci și un soț model, care are mare grijă de Georgiana, cea care de anul trecut îi este soție. Tânăra de 25 de ani a fost ironizată pe rețelele de socializare, iar polițistul nu s-a abținut și i-a răspuns celui care s-a luat de soția lui.

“M-am trezit aşa cu o curiozitate, că tot îmi apar noutăţi cu familia Godină. Câţi ani are duduia Godină, 22-24? Că pare minoră, de fapt, poate că era minoră când i-a devenit iubită lui Marean”, este mesajul irnoc al internautei.

Mesajul postat de aceasta l-a intrigat pe Godină, care a sărit în apărarea soţiei sale. “Nu ar fi nimic deosebit, ci doar un simplu sentiment de invidie. Problema e cu locul de muncă al doamnei Mihaela Rusu. Doamna lucrează la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Oare cum protejează ea copiii, tot așa ironic și superior s-o purta și cu ei? Oare teste psihologice dau acolo? Și ca să-i satisfac curiozitatea, “duduia” Godină are 25 de ani. Probabil arată mai tânără pentru că nu e plină de venin și răutate”, a fost reacţia lui Marian Godină.