Radio Simplu

Ce mare s-a facut fiica Iuliei si a lui Mihai Albu! Are parul lung, breton si poarta ochelari. Mikaela e cuceritoare

GALERIE FOTO (3)

Fetita Iuliei Albu si a lui Mihai Albu creste vazand cu ochii. Mikaela este extrem de frumoasa si pare ca deja are stil chiar la varsta de 9 ani. Criticul de moda nu-si expune fiica prea des si prefera sa o fereasca de ochii presei.

In anul 2009, intr-o zi de joi, Iulia Albu o aducea pe lume pe Mikaela, fetita care avea sa-i schimbe viata. Micuta a venit in urma iubirii puternice dintre vedeta si Mihai Albu. Din pacate, lucrurile in casnicia Iuliei Albu cu celebrul designer de pantofi nu au mai mers si au decis ca fiecare sa o ia pe drumul sau.

Asa ca… in anul 2013, pe vremea cand Mikaela avea doar 4 ani, parintii ei au decis sa divorteze. Fetita a ramas in custodia mamei sale, iar aceasta isi poate vizita tatal cand doreste. Chiar daca pe alte planuri nu s-au inteles, cand vine vorba de fiica lor, Iulia si Mihai Albu sunt dispusi sa faca tot ceea ce este mai bun pentru Mikaela.

Pe zi ce trece, Mikaela este din ce in ce mai frumoasa si se vede cu ochiul liber ca mosteneste trasaturile mamei sale. Recent, designerul de pantofi a postat pe una dintre retelele de socializare o fotografie cu el si fiica lui, iar noi am ramas surprinsi de cat de mult a crescut Mikaela.