Radio Simplu

Ce făcea fetița de 5 ani din Capitală cu doar câteva minute înainte să cadă în gol de la etajul 5 al blocului. A supraviețuit ca prin minune

O fetiță în vârstă de 5 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 3 din București, sâmbătă, 16 decembrie 2023. Din fericire, copila a supraviețuit tragicului incident. Ce făcea minora, cu doar câteva minute înainte să cadă în gol. Ce informații se știu până la momentul redactării acestui articol.

Incident tragic în Sectorul 3 din București

Agenții de poliție de la Secția 12 de Poliție din București au fost sesizați sâmbătă, 16 decembrie 2023, printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că o fetiță a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 3. Potrivit informațiilor pe surse, incidentul s-a petrecut pe strada Baba Novac.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o fetiță în vârstă de 5 ani a căzut în gol de la geamul imobilului, situat la etajul 5 într-o clădire de apartamente. Victima a fost identificată în spațiul verde al blocului de la etajul căruia a căzut.

O fetiță de 5 ani prezintă leziuni la cap, după ce a căzut în gol de la etajul 5
Mai mulți agenți de poliție s-au deplasat la locul incidentului din Sectorul 3. Autoritățile au intervenit și cu un echipaj de prim-ajutor pentru minoră. După stabilizarea copilei, echipajul de prim-ajutor a transportat-o la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru îngrijiri de specialitate.

Potrivit informațiilor comunicate pe surse și citate de Pro TV, fetița în vârstă de 5 ani care a căzut în gol de la etajul 5 al blocului prezintă leziuni în zona capului. Din fericire, minora a supraviețuit incidentului, însă este internată la Terapie Intensivă.

Anunțul făcut de Poliția din Capitală

„La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 5 ani ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3.

În cauză, agenții de poliție ai Secției 12 Poliție efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, a transmis Poliția Capitalei.

Ce făcea copila, cu doar câteva minute înainte să cadă în gol de la geamul apartamentului

Incidentul petrecut, potrivit surselor, pe strada Baba Novac, Sectorul 3 din București a speriat localnicii. Micuța în vârstă de 5 ani a căzut în gol de la fereastra apartamentului în timp ce mama sa era acasă. Potrivit detaliilor comunicate public, minora nu a rămas în imobil nesupravegheată.

Cu doar câteva minute înainte de incident, fetița în vârstă de 5 ani se juca în apropierea bradului de Crăciun, pe care părinții săi l-au așezat foarte aproape de fereastră. Copila a deschis geamul, s-a dezechilibrat și a căzut în gol în spațiul verde al blocului, suferind leziuni la nivelul capului.

Sursă: Playtech