Radio Simplu

Ce e bine să pui în portofel pentru a avea noroc. Trucul prin care atragi banii ca un magnet

Ce e bine să pui în portofel pentru a avea noroc. Trucul prin care atragi banii ca un magnet. Descoperă în rândurile de mai jos ce obiecte și talismane aduc prosperitate din punct de vedere material. E bine să știi asta!

Ce e indicat să ai întotdeauna în portofel pentru bunăstare. Sfatul prețios pe care trebuie neapărat să-l cunoști

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care specialiștii le împărtășesc cu oamenii este să ai mereu în portofel o bancnotă sau un bănuț. Asta înseamnă că portmoneul nu trebuie să fie niciodată gol pentru că aduce sărăcie.De asemenea, dacă te gândești să oferi cadou acest produs unei persoane apropiate sau mai îndepărtată indicat ar fi să aibă în interior și ceva bani.

O superstiție ne amintește că atunci când înlocuiește portofelul cu unul nou trebuie să-l lași pe acesta din urmă pe pervazul geamului timp de 7 zile. Cel vechi se distruge prin ardere, nu se aruncă pur și simplu la gunoi.

E foarte important să nu dai bani în prima zi a lunii pentru că nu te vei mai opri din cheltuieli. În plus, nu se dau niciodată în zilele de luni sau vineri seara. Obiceiul se păstrează și în Vinerea Mare și în ultima zi din an, 31 decembrie.

Cum atragi banii în portofel. Obiceiuri inedite
Pentru a atrage banii în portofel trebuie să ții cont de câteva obiceiuri inedite. Unul dintre ele ne spune să ținem în el talismane norocoase, cum ar fi monezile chinezești care au formă rotundă și în mijloc o gaură pătrată. Trage o ață prin monedă și fă un nod.