Radio Simplu

Ce cred bărbații despre celulită

Până de curând, nimănui nu îi păsa de celulită. De fapt, puține persoane știau ce este. Totuși, de câțiva ani, o adevărată paranoia a fost declanșată în jurul acestui proces perfect normal. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că celulita este asociată cu obezitatea. Există o explicație pentru această demonizare a celulitei, și anume industria de milioane de dolari care se află în spate. Celulita este catalogată ca un defect pe care putem să îl remediem cu ajutorul unor produse scumpe și al unor creme miraculoase.

Adevărul este că celulita nu este o boală sau o problemă. Nu este nici măcar un defect. Nu produce durere și nu este cauzată de vreo problemă fizică. În ciuda a ceea ce auzi în fiecare zi din mass-media, celulita nu este o afecțiune.

Se estimează că 90% din femei au celulită, conform redlipstickproject. Slabe, grăsuțe, sănătoase, vegane, femei care mănâncă multă carne, femei care mănâncă multe produse lactate, celebrități, antrenori de fitness, modele, femei din Africa, Asia, America, Europa – toată lumea are celulită, indiferent de alimentație, număr de kilograme, statut social sau rasă.

Atunci când descoperim că avem celulită, ne gândim automat la ce părere vor avea bărbații despre corpul nostru „anormal”. Din acest motiv, am făcut o listă cu declarațiile pe care le-au dat bărbații pentru rebelcircus.com despre această schimbare a pielii. Ești curioasă ce au spus aceștia? Află mai jos!

Ce părere au bărbații despre celulită

„Serios, chiar nu îmi pasă. Nu am preferințe fizice. Găsesc femei atrăgătoare cu diferite forme ale corpului. Sunt atras în principal de personalitate, apoi de ochi, dantură și buze. Dacă ești de treabă, amuzantă, dacă și tu consideri că sunt amuzant și mai ai și un zâmbet fermecător și ochi frumoși, atunci cu siguranță mă voi îndrăgosti de tine.”

„Cred că e perfect normală. Multe femei au celulită. Dacă mă întrebi ce părere am, este ca și cum m-ai întreba ce părere am despre coate. Nu am nicio problemă cu coatele, apropo.”

„Nu știam ce este celulita până acum. Am mai văzut femei care aveau pielea așa, dar m-am gândit că este un lucru natural. Mă îndoiesc că unui bărbat i-ar păsa că ai celulită, pentru că mie chiar nu îmi pasă.”

„Personal, nu îmi pasă. Multe femei au celulită, iar eu mă uit la o femeie ca la o persoană întreagă, nu ca la niște părți ale corpului. Chiar dacă nu mă atrage celulita, pot să mă simt atras de o femeie care are celulită.”

„Dacă este pe porțiuni mici, atunci cu siguranță nu o observ. Am văzut la multe femei slabe și chiar nu m-a deranjat. Mai mult, prefer femeile slabe și cu celulită decât femeile grăsuțe.”

„Îmi plac femeile. Chiar dacă multe au celulită, tot îmi plac femeile. A fi uman este perfect normal! Nu toată lumea este fotomodel. Cu tot efortul pe care îl depune, un fotomodel va ajunge să arate mai rău la 50 de ani decât o persoană normală.”

„Unul dintre criteriile după care îmi aleg partenerele este sportul. Nu mă interesează să arate bine, ci să aibă un stil de viață sănătos. Dacă face sport în mod regulat, nu îmi pasă de restul.”

„Cu siguranță că celulita pe zone extinse nu este foarte atrăgătoare. Acesta este unul dintre criteriile mele în cazul femeilor atrăgătoare. Fiecare cu gusturile sale.”

„La o femeie apreciez în special zona fundului și picioarele. Toate femeile cu care m-am întâlnit aveau celulită. Face parte din pachet. Persoanele care nu înțeleg acest lucru nu știu să aprecieze femeile sau nu le-au văzut dincolo de fotografii. Acest lucru nu înseamnă că îmi plac femeile grăsuțe. Celulita nu ține de greutate, chiar și femeile care aleargă 10 kilometri în fiecare zi și care fac sport au celulită.”

„O văd? Da. Pot să trăiesc cu ea? Absolut. Sincer, nu este o chestiune prea importantă pentru mine. Potrivit statisticilor, majoritatea femeilor au celulită. Așadar, este cam depășit să te gândești că vei găsi o femeie cu o piele perfectă și fără pic de celulită.”

„Dacă ești foarte grasă și arăți ca o bucată de cașcaval cu găurele, atunci, da, mă deranjează. Dacă se observă greu sau doar atunci când strângi pielea, nu îmi pasă de celulita ta.”

„Nu sunt un fan celulită. Cred că este urâtă. Nu i-aș spune asta unei femei în față, dar chiar nu arată bine. Știu că toată lumea va spune că sunt un nesimțit, dar trebuie să recunoașteți că o observați. Nu este deloc atrăgătoare. Este o femeie fără celulită mai atrăgătoare decât una cu celulită? Absolut. Mă face să mă despart de acea femeie? Nu. Doar că este o trăsătură care nu mă atrage și pe care o observ imediat.”

„Sunt și modele Playboy care au celulită. Este o parte normală din corpul unei femei. Dacă stau și mă gândesc la femeile cu care am fost și care aveau celulită, îmi dau seama că aș fi ratat niște partide de sex fenomenale dacă le discriminam pe baza acestui criteriu.”

„Totul ține de severitatea celulitei. Dacă arată foarte rău, atunci nu pot să o văd altfel decât este. Trebuie să adaug că trăsăturile fizice sunt importante pentru mine, însă aș fi cu tine chiar dacă picioarele tale ar avea celulită.”

Acestea sunt declarațiile pe care bărbații le-au făcut despre femeile care au celulită. Un alt sfat pe care îl putem da acestor femei este să aibă încredere în ele și să se bucure de corpul lor. La urma urmei, nimeni nu este perfect!