Radio Simplu

Ce-a putut să spună soțul Biancăi Drăgușanu despre Vulpița

Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa, care a devenit celebră peste noapte.

Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa, considerând că apare nejustificat de mult în emisiunile televizate. Pe pagina sa de facebook, soţul Biancăi Drăguşanu a distribuit o postare care circulă pe internet.

„Când alţii se uită la Vulpiţa, această mamă de 77 de ani îşi cară în spate băiatul paralizat”, este scris lângă o fotografie cu o bătrână cu fiul ei. „Foarte trist”, a comentat Bodi. “Pe oamenii care chiar au nevoie de ajutor nu-i prezintă nimeni la Tv, doar pe Vulpita o vedem seara”, i-a scris o amică lui Bodi.

Alex Bodi s-a săturat de Vulpiţa: „Atât putem!”
„Adevarat! Ipocrizia tinde sa tina de normalitate in timpurile noastre…Atât putem !Oamenii sunt singuri care mediatizează aceste doua personaje “vulpiță și viorel”care au crescut audientele emisiunilor de cateva săptămâni bune și care fac ce ?sau promovează ce ? ..Și da avem libertate din plin dar nu avem decenta!”, au fost mesajele altor prieteni ai lui Alex Bodi.

Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei. De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.

Loading...