Radio Simplu

Ce a putut să găsească un român într-un cimitir din Timișoara. Îți îngheață sângele în vene din primele secunde | VIDEO

Întâmplările paranormale au loc la ordinea zilei, mai ales dacă faci parte din categoria celor care le caută cu desăvârșire. Recent, un videoclip postat de un tânăr fără frică a devenit viral pe TikTok și a stârnit o mulțime de controverse. Iată ce a putut să găsească în timp ce se plimba printr-un cimitir din Timișoara.

Uneori poate fi destul de greu să găsim o explicație plauzibilă pentru fenomenele paranormale care au loc în jurul nostru, tocmai de aceea, un utilizator de pe TikTok și-a luat inima în dinți și a luat decizia să plece în căutarea aventurii. Pe contul său au apărut mai multe videoclipuri care se legau strict de o plimbare printr-un cimitir din Timișoara, acolo unde a făcut o descoperire de-a dreptul șocantă. Ce a descoperit bărbatul într-un cimitir din Timișoara Amadeus, așa cum se autoproclamă cel care realizează videoclipurile de pe TikTok este destul de cunoscut în această „industrie” a paranormalului. Recent, acesta a încărcat pe contul său imagini cu el în timp ce pleacă în căutarea unor detalii nemaivăzute dintr-un cimitir din Timișoara. În timp ce se plimba printre cavouri, privirea i-a căzut pe o gaură în ciment care avea să scoată la iveală ceva cu adevărat neașteptat.

Curios din fire, Amadeus s-a folosit de o lanternă pentru a lumina interiorul cavoului și a descoperit un obiect înfășurat foarte bine într-o pânză albă. La prima vedere, părea o cârpă, însă, după ce a scos-o, avea să rămână șocat. „Aia e o păpușă legată de cap? E ceva legat acolo, dar nu văd ce. E o cârpă legată, dar nu știu ce-i… Ce curios m-a făcut! Ajung cu mâna la ea. Vai! Ce e asta!? Sunt în șoc acum! Este cea mai tare chestie pa care am găsit-o eu într-un cimitir, dar nu știu ce e!”, povestea Amadeus pe TikTok, în timp ce filma cu mare interes obiectul găsit în cavou.

Vezi continuarea pe https://redactia.ro/