Radio Simplu

Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat să se uite mai bine. Ce au descoperit

GALERIE FOTO (8)

Trecătorii de pe o stradă din București au făcut ochii mari și s-au apropiat să se uite mai bine atunci când au văzut ce a putut să facă un român în grădina blocului.

Este un lucru deja cunoscut faptul că românii sunt extrem de inventivi și acest lucru l-a demonstrate și un bărbat din București, care și-a transformat grădina în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii de pe respective stradă s-au oprit ca să vadă mai bine „minunea”.

Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat să se uite mai bine

Recent, în grădina unui bloc din București, de pe Bulevardul Ghica Tei, câțiva trecători au făcut ochii mari atunci când au văzut ce grădină colorată există la parterul unui bloc.

Practic, din capacele colectate de la sticlele de plastic, omul a construit floricele pe pereții blocului, ca să dea un plus de culoare locului. Pe lângă alte decorațiuni și flori, un anumit detaliu i-a lăsat mască pe trecători.

Agățată de creanga unui copac este o colivie metalică și nu puțini au fost cei care s-au apropiat să vadă ce e înăuntru. Acolo, stând pe un leagăn, părea să fie o pasăre. Curioșii au încercat să își dea seama dacă pasărea este reală sau nu. Ulterior, cei care au realizat că e vorba despre un simplu obiect s-au amuzat copios și au apreciat modul în care omul din București a aranjat respectiva grădină de bloc.