Radio Simplu

Ce a aparut pe contul Biancai dragusanu, imediat dupa ce a fost agresata in plina strada

GALERIE FOTO (2)

Agresiunile continuă în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi și sunt din ce în ce mai grave! În urmă cu puțin timp, vedeta a fost victima unui nou ”atac” al soțului ei, de data aceasta, în apropierea unui restaurant de fițe din Capitală.

Dar in momentul in care toata presa era revolata de imaginile aparute, pe contul Biancai a aparut o imagine socanta. Blonda nu pare agresata, mai mult decat atat , s-a dus sa se faca frumoasa.

„Chiar daca am programul incarcat ,mereu imi fac timp pentru mine” a fost mesajul care a insotit imaginea. Tot in urma cu putin timp a aparut si o imagine cu ea in rohie de mireasa, semn ca este nostalgica si suparata pentru tot ce se intampla in viata ei.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț! ” Este un tip agresiv şi periculos”

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț, însă de-a lungul perioadei în care ea și afaceristul au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de bărbat soției lui. Vedeta ar fi fost ”atinsă” de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată, spun apropiații. Ba mai mult, în momentul în care Bianca a depus actele de divorț, presa a publicat că Bodi și-ar fi pierdut iarăși cumpătul, iar semnele de pe mână, fotografiate de Drăgușanu și puse pe internet, ar fi de când soțul ei i-ar fi înfipt o furculiță, scos din sărite că se desparte oficial de el.

Loading...