Radio Simplu

Cazul misterios al Mădălinei, o fetiță de 11 ani dispărută în SUA. Părinții n-au anunțat familia timp de 3 săptămâni

Cazul misterios al Mădălinei, o fetiță de 11 ani dispărută în SUA. Părinții n-au anunțat familia timp de 3 săptămâni. Acum, FBI-ul încearcă să-i dea de urmă copilei.

Mădălina este fiica unei femei din Republica Moldova. Copila de 11 ani, a dispărut fără urmă din oraşul Cornelius, Statele Unite, pe 23 noiembrie. Cu toate astea, mama şi tatăl ei vitreg nu au spus nimic nimănui timp de 22 de zile despre dispariţia copilului.

Cazul misterios al Mădălinei, o fetiță de 11 ani dispărută în SUA
Agenţii federali au scotocit toată casa unde locuiesc cei doi soţi şi au făcut săpături în curte. Vecinii şi-au amintit că au văzut timp de patru zile după dispariţia fetei fum în curtea lor.“A dispărut în noiembrie şi e raportată abia acum. E ciudat. Cele 24 de ore după dispariţie sunt cruciale pentru dovezi. Sunt sigură că agenţii FBI au avut un motiv să sape în curte”, a declarat un vecin, potrivit Observator.Diana Cojocari, mama copilei, și tatăl vitreg al acesteia au fost atestați, fiind acuzaţi că nu au anunţat la timp dispariţia. Pentru fiecare dintre ei a fost stabilită o cauţiune de 100.000 de dolari. Poliția a cerut ajutorul populației pentru găsirea fetei.

Părinții n-au anunțat familia timp de 3 săptămâni
Comunitatea locală privește reacția întârziată a părinților cu suspiciune. Pe reţelele de socializare, oamenii au observat că locuinţa celor doi care este foarte aproape de un râu şi de o pădure, dar şi faptul că mama fetei are o vânătaie pe faţă în poza de la poliţie.

Pe Facebook, fotografia Mădălinei a fost distribuită de mii de ori iar oamenii au făcut grupuri unde vor acum să organizeze patrule civile de căutare.

“Încurajăm comunitatea, dacă au orice informaţii cu privire la locul în care se află Mădălina, să ne anunţe. Să intre pe reţelele sociale, să îi facă povestea cunoscută”, a declarat Cpt. Jennifer Thompson, poliţia din Cornelius.

În urmă cu 8 ani, mama fetiței a povestit unei publicații din Republica Moldova că își dorește să se recăsătorească, acesta fiind și motivul pentru care se înscrisese în acea perioadă într-un program de slăbit. Trei ani mai târziu, femeia se mutase în SUA cu noul ei soț, cu 23 de ani mai târziu. Cei doi ar fi achiziționat, în 2017, o casă în valoare de 270.000 de dolari, cu banii jos.

Planul pare că a funcţionat. Doar 3 ani mai târziu, Diana era stabilită în Statele Unite cu noul ei soţ, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. În 2017 cei doi şi au cumpărat cu banii jos o casă de 270.000 de dolari.