Radio Simplu

Cazul emotionant al unui baietel, paznic la oi. A plans cand a vazut dulciurile pentru prima data

Baietelul din Caras-Severin a fost coplesit de emotii atunci cand i s-au oferit cateva dulciuri de catre o tanara.

Poveste emotionanta de viata! Locuitorii comunei Sopotu Nou, judetul Caras-Severin, traiesc in conditii extrem de grele, pe care unii oameni doar si le imagineaza.

Conform pressone.ro, un convoi umanitar organizat de clubul Off-Road Adventure Romania din Bucuresti a decis sa aduca un un mic ajutor, astfel ca au strans mai multe lucruri necesare pentru aproximativ 300 de oameni saraci din comuna Sopotu Nou, judetul Caras-Severin.

Poveste emotionanta de viata!

Aproape toti locuitorii din zona se ocupa cu agricultura, fiindca altceva nu prea este de facut. Iar daca intr-un an nu se face porumbul sau cartoful, oamenii raman fara mancare.

La fel si daca fenomenele meteo sunt extreme sau daca vreo nenorocire le omoara animalele din ograda. Asta pentru ca principala lor sursa de venit o reprezinta subventiile agricole pentru zone defavorizate.

Insa ceea ce a emotionat pe toata lumea a fost un copil sarman, care zilnic pazeste oile pe dealuri, iar in momentul in care primeste dulciuri izbucneste in plans.

Momentul a fost imortalizat iar poza a devenit rapid virala pe social media. Din pacate, parintii nu le pot da nici micile bucurii copiiilor din cauza ca nu sunt bani aproape deloc.

Neajunsurile sunt atat de mari incat parintii sunt neputinciosi si nu au cum sa-i ajute.

Membrii clubului Off-Road Adventure Romania merg de aproape 15 ani sa duca ajutoare in satele defavorizate din Muntii Banatului, iar de aceasta data au participat in jur de 100 de persoane, cu 40 de masini de teren si trei dubite de marfa.