Radio Simplu

Cazul din Caracal. Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă! Gheorghe Dincă a fost dus, marți, de la Penitenciarului Jilava la Institutul Nașional de Medicină Legală “Mina Minovici”, pentru a fi supus unei expertize pshiatrice de către o comisie de specialitate.

Mărturia șocantă a lui Gheorghe Dincă!

Pe data de 1 octombrie, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat din Arestul. Central, în Spitalul. Penitenciar. Jilava. pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale. Gheorghe. Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Bărbatul a precizat că ar fi vorbit cu ele pentru a întreține relații sexuale contracost. Potrivit acestuia, Luiza ar fi râs de el, motiv pentru care ar fi lovit-o cu pumnul, aceasta decedând în urma loviturii.

În cazul. Alexandrei, suspectul a declarat că s-a înțeles cu ea să întrețină relații sexuale pentru suma de 50 de lei, după care a legat-o cu o sfoară să nu fugă. Regretul acestuia este faptul că nu i-a legat sfoara prea strâns. Se pare că refuzurile ei, l-ar fi enervat la culme pe bărbatul de 66 de ani, iar la un moment dat, a lovit-o cu pumnul, în mod fatal.